Johnny Depp le-a mulțumit fanilor pentru toată susținerea într-un mod inedit!

Johnny Depp și-a luat admiratorii prin surprindere, într-un mod pozitiv, după ce a ales să le mulțumească personal pentru întreaga susținere pe care i-au arătat-o în toată perioada în care s-a desfășurat procesul împotriva fostei soții, Amber Heard. Iată cum și-a arătat recunoștința!

Johnny Depp a decis să își creeze un cont pe o platformă nouă pentru el, pe care nu mai activase în trecut, cu scopul de la le mulțumi admiratorilor săi pentru toată susținerea din ultima perioadă. Pe aplicația TikTok s-a creat o adevărată comunitate de susținători, care i-au luat apărarea actorului.

Citește și: Ce făcea Johnny Depp în timp ce se dădea verdictul procesului!

Johnny Depp și-a făcut cont pe TikTok pentru a le mulțumi admiratorilor săi

Cele mai multe dintre filmulețele publicate de către creatorii de conținut de pe platforma anterior menționată o iau peste picior pe Amber Heard, în timp ce Johnny Depp și avocata lui, Camille Vasquez, au parte de susținere.

Majoritatea video-urilor de pe TikTok o prezintă pe Amber într-o lumină nefavorabilă, fiind arătate mai multe momente în care aceasta face grimase în timpul procesului. Mulți internauți o numesc „mincinoasă” și susțin că actrița s-a contrazis în majoritatea declarațiilor pe care le-a oferit sau că a evitat să ofere răspunsuri concrete.

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger - Love Joys

Citește și: Johnny Depp, declarație emoționantă după proces! „Adevărul nu moare niciodată”

Celebrul actor a decis să se adreseze acestei comunități și s-a alăturat platformei, publicând o compilație video, însoțită de un mesaj de mulțumire.

„Către toți susținătorii mei cei mai prețuiți, loiali și neclintiți. Am fost peste tot împreună, am văzut totul împreună. Am mers pe același drum împreună. Am făcut ce era corect împreună, totul pentru că v-a păsat.

Și acum, vom merge împreună cu toții înainte. (..) Mulțumesc, aveți toată dragostea și respectul meu.”,  a scris el pe TikTok. 

Fanii săi s-au bucurat și i-au urat bun venit pe platformă, iar videoclipul cu pricina a strâns peste 200.000 de vizionări doar în primele 15 minute. 

Avocata lui Depp, Camille Vasquez, a fost promovată!

Între timp, nici avocata lui Depp, Camille Vasquez, nu stă deloc rău la capitolul „admiratori”. În urma atenției favorabile pe care a primit-o pe rețelele de socializare, dar și grație reușitei ei din instanță, firma ei de avocatură a decis să o promoveze. Mai mult decât atât, s-a vehiculat că între ea și actor s-ar fi înfiripat ceva. 

Vasquez a fost un membru cheie al echipei care a câștigat verdictul juriului în favoarea actorului Johnny Depp, în procesul său pentru defăimare împotriva fostei soții Amber Heard.”, a anunțat șeful companiei.

Amintim că juriul a decis în favoarea lui Johnny, oferindu-i acestuia dreptul la despăgubiri în valoare de 15 milioane de dolari, găsind-o pe Amber Heard vinovată de defăimare. Totodată, și actrița a primit despăgubiri în valoare de 2 milioane de dolari, tot pentru defăimare, după ce unul dintre avocații lui Depp a susținut că acuzațiile ei de abuz sunt o „farsă”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net