Johnny Depp împlinește 59 de ani. A avut o viață amoroasă plină de controverse

Actorul Johnny Depp împlinește 59 de ani pe 9 iunie. Cunoscut pentru zecile de roluri de excepție și având zeci de mii de fani datorită personajului Jack Sparrow, vedeta a trecut recent prin clipe dificile. Și-a disputat reputația și milioane de dolari cu fosta soție, Amber Heard. Iată câteva chestiuni interesate despre viața actorului. 

Johnny Depp împlinește 59 de ani pe 9 iunie Sursă foto: Profimedia
Johnny Depp împlinește 59 de ani pe 9 iunie Sursă foto: Profimedia

Johnny Depp s-a născut în Kentucky, Statele Unite ale Americii. La vârsta de 15 ani a renunțat la școală cu speranța că va deveni un muzician de succes. Formația din care a făcut parte, numită The Kids, nu a reușit să devină un nume emblematic în industria muzicală, însă a concertat o dată în deschiderea unui concert a lui Iggy Pop. 

Citește și: Amber Heard se dă falită, dar are 22.000 de dolari pentru chiria lunară 

În anul 1983, Johnny Depp s-a căsătorit cu Lori Anne Allison, însă doar doi ani mai târziu a divorțat de aceasta. 

În anul 1998 a întâlnit-o pe Vanessa Paradis, de care s-a îndrăgostit la prima vedere. Actorul și Vanessa nu s-au căsătorit niciodată, în ciuda faptului că au format un cuplu timp de 14 ani. Împreună au doi copii Lily-Rose Melody Depp, în vârstă de 23 de ani , și Jack, de 20 de ani. Depp și Paradis s-au despărțit în anul 2012, însă au rămas în relații de prietenii datorită copiilor pe care îi au împreună. 

Johnny Depp și Amber Heard s-au despărțit după un an de mariaj

La scurt timp după despărțirea de Vanessa Paradis, Johnny Depp s-a afișat în mod oficial alături de o colegă de breaslă, actrița Amber Heard. În anul 2014 s-au logodit, iar în anul 2015 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete.

Liniștea conjugală nu a durat mult timp, certurile fiind la ordinea zilei. Astfel, după doar un an de mariaj, Amber depune actele de divorț și obține un ordin de protecție împotriva actorului pe care l-a acuzat, mai târziu, de agresiune și hărțuire. 

Vezi și: Amber Heard, disperată din cauza succesului lui Johnny Depp 

În 2018, Amber Heard a scris un articol în care a vorbit despre faptul că ar fi fost victima violenței domestice, deși nu a menționat care este numele celui care a agresat-o. Johnny Depp a acuzat-o de faptul că dorește să îi strice reputația și a dat-o în judecată, cerând despăgubire 50 de milioane de dolari.

Amber a ripostat și a subliniat că într-adevăr a fost victima comportamentului agresiv al lui Depp, agravat de consumul excesiv de sutpefiante și alcool și, la rândul ei, l-a dat în judecată, cerând despăgubiri de 100 de milioane de dolari. 

Abia în luna mai 2022, cei doi s-au întâlnit față în față, în cadrul tribunalului pentru a-și tranșa disputa. Cel care a ieșit victorios a fost Depp. Actorul a primit 15 milioane despăgubire din partea instanței, iar Amber este nevoită să achite 10 milioane pentru defăimare. Pe de altă parte, instanța a decis ca Amber să primească două milioane de dolari din partea fostului soț pentru chinurile la care ar fi supus-o de-a lungul relației tumultoase.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net