Amber Heard recunoaște că nu a donat cele 3,5 milioane de dolari, câștigați din divorț, așa cum declarase inițial

Amber Heard a recunoscut, în cadrul procesului pentru defăimare intentat de Johnny Depp, că nu și-a onorat promisiunea de a dona cele  3,5 milioane către o asociație, așa cum a susținut în mod public. 

Amber Heard jpg
Amber Heard recunoaște că nu a donat cele 3,5 milioane de dolari, câștigați din divorț

Procesul, intentat de Johnny Depp fostei sale soții, Amber Heard, pentru calomnie, a fost reluat luni, după o pauză de o săptămână. În timpul mărturiei depuse de Heard, aceasta a spus că nu și-a putut onora promisiunea de a dona cele 3,5 milioane de dolari, din ce cele 7 milioane câștigați de pe urma divorțului, pentru că Depp a dat-o în judecată.

Citește și Procesul Johnny Depp - Amber Heard. Cele mai inconfortabile detalii care au ieșit la suprafață

Ce a declarat Heard cu privire la donația banilor obținuți din divorțul de Johnny Depp

Amber Heard a declarat în 2018 că a făcut o donație de 3,5 milioane de dolari către  o asociație ce se ocupă cu violența împotriva femeilor. 

Mai mult, Heard a declarat sub jurământ, în cazul procesului de calomnie intentat de Depp împotriva publicației The Sun în 2020, că a donat întregul acord de divorț, în valoarea de 7 milioane de dolari, unor organizații de caritate.

Heard a apărut în emisiunea olandeză RTL Late Night în 2018, unde a spus: „Au fost donate 7 milioane de dolari în total - le-am împărțit între ACLU și Spitalul de Copii din Los Angeles. Nu voiam nimic altceva".

stanga
dreapta
amber heard johnny depp png
Amber Heard in timpul procesului cu Johnny Depp 4 jpg
johny depp amber heard jpg
6 amber heard si iubita bianca butti 7 jpg jpeg
Amber Heard, 34 de ani jpeg
1 johnny depp amber heard jpg jpeg
amber heard johnny depp 0 jpeg
amber heard jpeg
6 amber heard jpg jpeg
johnny depp amber heard 0 0 jpeg
amber heard profimedia 0433730279 jpeg
Amber Heard are o nouă parteneră jpeg
johnny depp amber heard l 920x690 jpeg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg

O parte din bani ar fi fost donați de elon Musk

În timpul mărturiei de ieri, din cadrul procesului ce este în plină desfășurare, Heard a spus că nu a făcut încă donația completă pentru că Johnny Depp a dat-o în judecată pentru 50 de milioane de dolari în martie 2019.

Intenționez pe deplin să-mi onorez toate angajamentele. Mi-ar plăcea ca el să nu mă mai dea în judecată ca să pot face acest lucru",a spus Amber Heard

Terence Dougherty, directorul de operațiuni și consilier general al asociației de caritate căreia Amber ar fi donat 3,5 milioane de dolari, a depus mărturie mai devreme în acest caz și a spus că până acum doar un total de 1,3 milioane de dolari au fost donați fie de Heard, fie indirect, în numele ei. 

Din acei bani, Heard a contribuit direct cu 350.000 de dolari în decembrie 2018 și nu a mai plătit niciun ban de atunci. 100.000 de dolari au fost plătiți de Depp și alți 350.000 de dolari au venit de la un fond la Fidelity, o companie de investiții.

O altă plată de 500.000 de dolari a venit dintr-un cont la firma de investiții Vanguard, despre care Dougherty a crezut că este un fond creat de Elon Musk, unul dintre foștii iubiți ai lui Amber.

«Nu mi-a păsat de bani»

Avocatul lui Heard, Elaine Bredehoft, a întrebat de ce Heard a acceptat un acord de 7 milioane de dolari de la Depp.

Nu mi-a păsat de bani. Mi s-a spus că dacă nu sunt de acord cu un număr, procesul ar putea fi răsturnat, nu ne vom înțelege niciodată. Am luat mult mai puțin decât mi-au oferit ei și la ce aveam dreptul.", a menționat fosta soție a lui Johnny Depp

Citește și Procesul Johnny Depp - Amber Heard. Câți bani a pierdut actorul din cauza declarațiilor fostei soții

Heard a spus că a donat banii unor organizații de caritate pentru că nu a fost niciodată interesată de banii lui Johnny.

Mi-am dorit doar siguranța și viitorul meu și el a compromis asta... Am vrut să mă lase în pace. Spun asta din 2016.", a conchis Amber Heard. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

anca pandrea 1 jpeg
image png
Andreea, Cristi Balan
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
5 poza mare JPG
FotoJet jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
FotoJet (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png