Amber Heard, în sapă de lemn? Surprinsă cumpărând haine ieftine

Amber Heard a fost surprinsă când cumpăra haine, alături de sora ei, Whitney Henriquez, dintr-un magazin recunoscut pentru prețurile mici, transmite TMZ.com

image
Amber Heard, într-un magazin cu haine ieftine. Foto: Captură TMZ.com

Astfel, vedeta ar fi coborât standardele specifice starurilor de la Hollywood. Actrița ar putea să ia o pauză de la achiziționarea brandurilor de lux sau a creațiilor vestimentare făcute pe comandă, de designeri consacrați.

În urma procesului de defăimare avut cu fostul soț, Johnny Depp, Amber trebuie să îi achite acestuia daune de aproximativ 8 milioane de dolari. Mai mult, actrița nu a mai fost cooptată în distribuția vreunui film, deci finanțele ar putea deveni o problemă.

A mers împreună cu sora ei

Cele două surori au fost fotografiate și filmate printre rafturile unui magazin TJ Maxx. Acesta este un lanț de magazine universale, din Statele Unite ale Americii, recunoscut pentru comercializarea hainelor la prețuri mult mai mici față de cele practicate de alte magazine similare.

De altfel, cu puțin timp în urmă, în perioada procesului cu Johnny Depp, actrița nu s-a sfiit să arate cât de mult se respectă, fără să se uite la bani.

Citește și: Au vrut să fure un milion de dolari în numele lui Amber Heard!

În timpul procesului, în care Amber Heard a încercat să dovedească faptul că a fost o victimă a fostului soț, actrița susținând și că are o situație financiară precară, o proprietate exclusivistă de lux din apropierea tribunalului a fost închiriată pentru suma de 22.500 de dolari pe lună, conform TMZ.com

Nu vorbim despre o simplă proprietate, ci despre un luxos conac cu un spațiu construit util de peste 1.000 de metri pătrați, amplasat pe un domeniu de peste 4.000 de metri pătrați, cu teren de tenis, cinema, sală de fitness și zonă spa.

A stat într-o vilă de lux pe parcursul procesului

Vecinii le-au spus reporterilor americani că Amber Heard a fost văzută în nenumărate rânduri pe proprietate, uneori cu fiica acesteia sau în compania lui Whitney, sora actriței. De asemenea, bodyguarzii artistei puteau fi observați destul de des în jurul proprietății.

Domeniul „boieresc” este amplasat a nici jumătate de oră distanță de tribunalul în care a fost judecat procesul celor doi foști soți.

Citește și: Johnny Depp, apărat de Caliu de la Clejani, în scandalul cu Amber Heard

Așadar, când vântul a început să bată prin buzunarele actriței, aceasta a decis să „strângă cureaua” și să renunțe la orgoliu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

dani otil gabriela prisacariu
romanca rechin 1 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
FotoJet jpg
andreea banica
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Andreea, Cristi Balan
romanca rechin 2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
andreea banica
dani otil gabriela prisacariu