Johnny Depp revine în rolul lui Jack Sparrow? Ce spune producătorul filmelor Pirații din Caraibe

Ultima actualizare:

De când a început procesul cu Amber Heard, Johnny Depp a pierdut sume uriașe de bani și multe dintre brand-urile cu care colabora au decis să încheie contractele cu actorul. Din păcate, unul dintre rolurile în care nu se știe dacă îl vom mai vedea este cel al căpitanului Jack Sparrow, din seria „Pirații din Caraibe”.

Johnny Depp revine în rolul lui Jack Sparrow? Ce spune producătorul filmelor Pirații din Caraibe
Johnny Depp revine în rolul lui Jack Sparrow? Ce spune producătorul filmelor Pirații din Caraibe

Johnny Depp a adus la viață unul dintre cele mai îndrăgite personaje. Căpitanul Jack Sparrow, din „Pirații din Caraibe”, a fost însuflețit de faimosul actor ani buni, însă a pierdut rolul odată cu acuzațiile de violență domestică pe care i le-a adus fosta sa soție, Amber Heard. Jerry Bruckheimer, producătorul filmelor, a vorbit în premieră despre viitorul pe care Johnny Depp îl are în următoarele două pelicule care vor fi lansate.

Citește și Adio, Amber Heard! Johnny Depp este într-o relație cu avocata sa, Camille Vasquez? «Toată lumea îl adoră»

Printre altele, Jerry Bruckheimer a confirmat că discută cu Margot Robbie, pe care vrea să o includă în filmele viitoare. Dat fiind faptul că scenariile pentru încă două parți ale filmului sunt în lucru, producătorul acestora a discutat și despre posibilitatea ca Johnny Depp să revină în rolul lui Jack Sparrow.

Ce spune Jerry Bruckheimer despre semnarea unui nou contrct cu Johnny Depp

În acest moment nu (n.r.- Johnny Depp nu revine în seria „Pirații din Caraibe”). Viitorul rămâne să fie discutat”, a transmis producătorul.

Cu toate acestea, după ce a pierdut multe dintre colaborările pe care le avea, avocații lui Amber Heard au transmis că Johnny nici nu vrea să audă de un nou contract cu Disney.

De fapt, domnule Depp, dacă Disney v-ar oferi 300 de milioane de dolari și un milion de alpaca, nimic din lumea asta nu v-ar putea face să vă răzgândiți și să lucrați din nou cu Disney, la un film „Pirații din Caraibe? Corect?” a întrebat avocatul lui Amber Heard.

Este adevărat, domnule Rottenborn”, a răspuns Johnny Depp.

Citește și Procesul Johnny Depp - Amber Heard. Cele mai inconfortabile detalii care au ieșit la suprafață

Procesul cu Amber Heard i-a adus pierderi uriașe. A cheltuit zeci de milioane de dolari

Pe lângă contractul cu Disney pe care Johnny Depp l-a pierdut în urma acuzațiilor lansate de Amber Heard, procesul public în care cei doi se judecă i-a adus multe alte prejudicii. 22.5 milioane de dolari, atât ar fi trebuit să câștige bărbatul pentru cel de-al șaselea film „Pirații din Caraibe”. Unul dintre puținele brand-uri care au decis să fie reprezentate de Johnny Depp, în ciuda situației tulbure din viața sa personală, este Dior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net