Celebrul regizor american Oliver Stone: „Putin a avut cancer, dar s-a vindecat”

#Război Ucraina-Rusia

Abia ce s-au răspândit zvonurile despre o posibilă operație de cancer suferită de Vladimir Putin, după încheierea paradei militare, din ziua de 9 mai, că, acum, liderul de la Kremlin este declarat vindecat.

Oliver Stone l-a întâlnit pe Putin, între 2015 și 2017
Oliver Stone l-a întâlnit pe Putin, între 2015 și 2017

Acesta ar fi reușit, de fapt, să învingă teribila boală, aparent, în urmă cu mai mult timp.

Oliver Stone este veteran al războiului din Vietnam

Ipoteza a fost lansată de celebrul regizor american, laureat al premiului Oscar, Oliver Stone. Veteran al Războiului din Vietnam, Stone a realizat mai multe producții cu subiecte militare și politice, multe inspirate din experiențele personale.

Citește și: Morgan Freeman, adăugat de ruși pe lista neagră

Regizorul a realizat o serie de interviuri cu Vladimir Putin în trecut, având acces, astfel, în proximitatea președintelui rus, între 2015 și 2017.

Speculațiile legate de starea de sănătate a președintelui Rusiei s-au intensificat, imediat după invazia din Ucraina. S-a spus că Putin suferă de Parkinson sau de o formă de cancer, posibil de tiroidă.

Oliver Stone a declarat, recent, în cadrul unui podcast că e posibil ca Putin să fi fost, într-adevăr bolnav. „Țineți minte asta. Putin a avut această boală, dar a reușit să treacă peste. Totodată, el a fost izolat și din cauza pandemiei”, a spus Oliver Stone, citat de publicația britanică Mirror.

Putin, consiliat greșit, din cauza izolării

Totodată, regizorul a spus că informația ar fi fost ascunsă publicului din Rusia. Legat de eșecul aparent al invaziei din Ucraina, Stone a fost de părere că Putin „a primit informații greșite, care nu au fost analizate corect”.

Citește și: Vladimir Putin, operat de cancer: „Era noapte, era foarte bolnav”

Astfel, rușii ar fi ajuns să fie angrenați într-un conflict sortit eșecului, acest lucru fiind influențat și de faptul că președintele rus a fost izolat de oameni cheie pe care nu a reușit să îi consulte corespunzător.

Înconjurat de medici

Presa independentă din Rusia a relatat, în urma unei investigații, faptul că Vladimir Putin ar fi înconjurat, în permanență, de o echipă medicală complexă, ai cărei membri sunt specializați în tratarea cazurilor de cancer tiroidian.

Citește și: Putin a făcut paradă de mâncăruri fine la masa oferită președintelui Macron: creveți, carne de ren și deserturi franțuzești

Aceste informații au alimentat diverse teorii despre teama liderului de la Kremlin de a fi iradiat, fiind deja cunoscute întrevederile acestuia cu diverse persoane la masa de consiliu lungă, la care interlocutorii se așează la o distanță considerabilă de 6 metri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net