Vladimir Putin, operat de cancer: ÔÇ×Era noapte, era foarte bolnavÔÇŁ

Vladimir Putin ar fi ajuns de urgen╚Ť─â la spital ╚Öi, la scurt timp dup─â, ar fi fost operat de cancer. Starea de s─ân─âtate a liderului de la Kremlin se ├«nr─âut─â╚Ťise considerabil, iar speciali╚Ötii au luat decizia, cel pu╚Ťin asta zvonesc oligarhii ru╚Öi. Ce ar urma s─â se ├«nt├ómple ├«n Rusia?

1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
Vladimir Putin ar fi fost operat urgent de cancer!

Vladimir Putin este, f─âr─â doar ╚Öi poate, unul dintre cele mai discutate personaje din lumea politic─â. Din acest motiv, de la ├«nceputul r─âzboiului din Ucraina s-au aflat detalii ne╚Ötiute despre pre╚Öedintele Rusiei, unul dintre acestea av├ónd leg─âtur─â cu starea sa de s─ân─âtate. Dup─â ce s-a vehiculat luni bune c─â ar avea cancer, se pare c─â liderul ar fi fost operat ├«n urm─â cu pu╚Ťin timp, ├«n Rusia. 

Ce se întâmplă în Rusia, după ce Vladimir Putin ar fi fost operat de cancer?

Se zvone╚Öte c─â Vladimir Putin a ajuns de urgen╚Ť─â la spital, acolo unde medicii au ales s─â ├«l opereze. Liderul de la Kremlin ar avea cancer de s├ónge ╚Öi ├«nainte de interven╚Ťia chirurgical─â s-a confruntat cu stare de tremur ╚Öi paloare: ÔÇ×Exist─â dovezi c─â, ├«n urm─â cu aproximativ o s─âpt─âm├ón─â, pre╚Öedintele rus a fost dus degrab─â la clinic─â. Era noapte, era foarte bolnavÔÇŁ, scrie Mediafax.ro.

De altfel, pentru a ascunde absen╚Ťa pre╚Öedintelui rus, autorit─â╚Ťile au pus ├«n aplicare un ÔÇ×plan de ├«nlocuireÔÇŁ. Surse de la Kremlin transmit, pe l├óng─â informa╚Ťii medicale, c─â ÔÇ×10 zile de videoclipuri pre-├«nregistrate sunt gata s─â-i acopere absen╚ŤaÔÇŁ, pentru a nu da de b─ânuit popula╚Ťiei. 

Cite╚Öte ╚Öi: Vladimir Putin, probleme grave de s─ân─âtate. Cine ├«i va lua locul la c├órma Moscovei

Mai mult dec├ót at├ót, un oligarh a fost ├«nregistrat spun├ónd c─â Vladimir Putin este ÔÇ×foarte bolnavÔÇŁ ╚Öi c─â sufer─â de ÔÇ×cancer de s├óngeÔÇŁ, jurnali╚Ötii de la publica╚Ťia american─â ÔÇ×New LinesÔÇŁ reu╚Öind s─â intre ├«n posesia informa╚Ťiilor.

├Än aceea╚Öi discu╚Ťie se distinge ╚Öi faptul c─â liderul de la Kremlin a suferit o prim─â interven╚Ťie chirurgical─â, la spate, cu pu╚Ťin timp ├«nainte de a invada Ucraina, din cauza aceleia╚Öi afec╚Ťiuni. Oligarhul, a c─ârei identitate a fost protejat─â, mai spune ╚Öi c─â pre╚Öedintele a devenit ÔÇ×nebunÔÇŁ. 

ÔÇ×El (n.r.- Vladimir Putin) a ruinat economia Rusiei, economia Ucrainei ╚Öi multe alte economii- le-a ruinat, la propriu. (...) Problema lui e la cap. Un nebun poate s─â ├«ntoarc─â toat─â lumea cu susul ├«n jos.ÔÇŁ, a mai spus oligarhul, ├«n timpul convorbirii cu un investitor vestic.

stanga
dreapta
Vladimir Putin și noua identitate imperială rusă jpeg
vladimir putin shutterstock 2026844540 jpg
Vladimir Putin (foto: kremlin.ru)
Vizita lui Vladimir Putin la Vatican, în iunie 2015 (sursa: kremlin.ru)
vladimir putin 9 mai jpg
Vladimir Putin Alina Kabaeva jpg
vladimir putin
Vladimir Putin fiica Maria jpg
10 vladimir putin si sotia profimedia 0163887609 jpg jpeg
p7 xi jinping vladimir putin jpg jpeg
steven seagal si vladimir putin
vladimir putin gerard depardieu afp jpg
1 vladimir putin shutterstock 288985085 jpg jpeg
1 meniul lui vladimir putin dieta 4 jpg jpeg
4 meniul lui vladimir putin dieta 3 jpg jpeg
7 meniul lui vladimir putin dieta 7 jpg jpeg
9 meniul lui vladimir putin dieta 1 jpg jpeg
foto vladimir putin jpg
3 Vladimir Putin, Ludmila Putina GettyImages 71455117 jpeg
2 Vladimir Putin, Alina Kabaeva profimedia 0571684002 jpeg
2 geaca lui vladimir putin stadion moscova loro piana 12000 euro 5 jpg jpeg
7 geaca lui vladimir putin stadion moscova loro piana 12000 euro 1 jpg jpeg

Cum și-au dat seama specialiștii că Vladimir Putin ar fi grav bolnav?

Pe l├óng─â informa╚Ťiile reie╚Öite din conversa╚Ťia publicat─â de investitorul vestic, convorbire ├«n care un oligarh rus a devoalat informa╚Ťii cu privire la starea de s─ân─âtate a pre╚Öedintelui Rusiei, mai mul╚Ťi speciali╚Öti pun cap la cap detalii care indic─â din ce ├«n ce mai clar afec╚Ťiunea cu care se confrunt─â politicianul.

Potrivit aceleia╚Öi publica╚Ťii de peste ocean, ofi╚Ťerilor din FSB, Serviciul de Securitate rusesc, li s-ar fi spus s─â nu discute pe baza specula╚Ťiilor. Christo Grozev, ╚Öeful infestiga╚Ťiilor ruse╚Öti la Bellingcat, a dezv─âluit c─â le-a fost trimis un mesaj ofi╚Ťerilor prin care li se transmitea s─â nu promoveze zvonurile potrivit c─ârora Vladimir Putin ar mai avea doar c├óteva luni de tr─âit.

ÔÇ×Aceast─â directiv─â a avut efectul opus, cei mai mul╚Ťi ofi╚Ťeri FSB au ├«nceput s─â cread─â c─â, ├«ntr-adev─âr, Putin se confrunt─â cu o afec╚Ťiune medical─â serioas─â.ÔÇŁ, a declarat Christo Grozev. 

Vladimir Putin a fost ales pre╚Öedinte al Rusiei de dou─â ori ╚Öi apoi a ocupat func╚Ťia de prim-ministru, c─âci Constitu╚Ťia nu permite mai mult de dou─â mandate consecutive. Ulterior, dup─â modificarea legii, a fost reales de ├«nc─â dou─â ori. Pe 24 februarie 2022 liderul de la Kremlin a ordonat invazia Ucrainei, fapt ce a atras numeroase sanc╚Ťiuni asupra Rusiei.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
Monica Tatoiu
BeFunky collage (2) jpg
andreea banica22 png
emil rengle
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Smartphone Apple iPhone 13 FOTO Shutterstock
pahare   nunta   wine g2eb1bccbb 1280 jpg
viorel hrebenciuc jpeg
Kate Middleton ┼či Prin┼úul William
sf cuv sisoe cel mare sf mc lucia din roma 148107 jpg
woman 2566854 1920 jpg