Vladimir Putin vrea război în Moldova? Avertismentul serviciilor secrete din SUA

Cel mai ur├ót co┼čmar e pe cale de a se adeveri! Serviciile secrete americane au dezv─âluit mar┼úi 10 mai, c─â Putin inten┼úioneaz─â s─â demareze un conflict de lung─â durat─â ├«n Ucraina ┼či urm─âtorul pas este s─â escaladeze situa┼úia din regiunea Transnistria, informeaz─â Daily Mail.

image
La 9 mai, copiii au eliberat porumbeii p─âcii la Chi┼čin─âu pentru a s─ârb─âtori pa┼čnic ziua Victoriei

Putin (69 de ani) se preg─âte┼čte pentru un r─âzboi de lung─â durat─â ├«n Ucraina, avertizeaz─â directoarea US National Intelligence, Avril Haines, ┼či urm─âtorul pas este un r─âzboi ├«n Moldova.

Anun┼úul a fost f─âcut mar┼úi, 10 mai, ├«n timpul unei conferin┼úe de pres─â c├ónd Haines a ar─âtat c─â rezisten┼úa ucrainean─â din regiunea Donbas ├«l oblig─â pe Putin s─â mute r─âzboiul ├«n sud-estul Ucrainei. Printre ┼úintele armatei ruse┼čti din viitorul apropiat se afl─â ┼či Moldova, unde cei 1.500 de solda┼úi din Transnistria au ├«nceput exerci┼úiile de lupt─â.

ÔÇŁ├Än luna urm─âtoare sau peste dou─â luni, luptele din regiune vor cre┼čte semnificativ pentru c─â armata ruseasc─â ├«┼či va suplimenta efectivele ┼či ├«┼či va intensifica asalturileÔÇŁ, a declarat Haines ├«n fa┼úa Senatului. 

image
Vladimir Putin pl─ânuie┼čte invadarea Moldovei ├«n urm─âtoarele luni. Fotografii EPA-EFE

Locotenent generalul Scott Berrier, ┼čeful Defense Intelligence Agency Directory, a punctat c─â ÔÇŁluptele din Donbas nu vor opri r─âzboiul din Ucraina pentru c─â ambi┼úiile lui Putin sunt mult mai mari ┼či ├«n urm─âtoarele luni vor asista la o escaladare a conflictului, dup─â ce Rusia ├«┼či va epuiza tot armamentul conven┼úionalÔÇŁ.

image
├Än 2020, mai mul┼úi solda┼úi transnistreni au protestat la Chi┼čin─âu ├«mpotriva Maiei Sandu

LUPTE CRÂNCENE ÎN UCRAINA

Pe de alt─â parte, Putin a f─âcut schimb─âri majore la conducerea serviciilor secrete din cauza e┼čecului ÔÇŁopera┼úiunii speciale din UcrainaÔÇŁ, informeaz─â Daily Mail.

Locotenent generalul Vladimir Alekseev, responsabil de otr─âvirea cu agentul neurotoxic Noviciok, ├«n Salisbury, a lui Serghei ┼či Iulia Skripal, a preluat conducerea opera┼úiunilor de la fostul ┼čef FSB. El face parte din cealalt─â organiza┼úie a serviciilor secrete, GRU.

Putin este mult mai periculos dec├ót Hitler, a afirmat miercuri premierul polonez Mateusz Morawiecki, care a subliniat c─â liderul de la Kremlin nu va ezita dac─â va fi nevoit s─â apeleze la armele nucleare tactice pentru a c├ó┼čtiga teren ├«n Ucraina.

image
La Harkov s-au dat lupte grele, armata ruseasc─â fiind respins─â iar

Dup─â bombardarea Odesei, la 9 mai, cu rachete supersonice ┼čefii departamentelor secrete americane au primit confirmarea c─â Rusia ├«┼či mut─â zona de interes c─âtre sud-estul Ucrainei, deci ┼či ├«n Moldova.

Chiar dac─â Moldova are un statut de neutralitate prev─âzut ├«n Constitu┼úie ┼či la 9 mai a subliniat faptul c─â nu vrea un conflict direct cu Rusia, ├«n ciuda provoc─ârilor, planul Kremlinului se contureaz─â ├«n direc┼úia scenariului sumbru de invadare a Moldovei, informeaz─â Daily Mail.

image
Kramatorsk, un ora┼č-fantom─â dup─â bombardamentul rusesc

Mai mult dec├ót at├ót, ┼čansele ca r─âzboiul s─â se rezolve la masa negocierilor au sc─âzut dramatic ├«n ultimele s─âpt─âm├óni, dup─â ce at├ót Kievul, c├ót ┼či Moscova au ├«ntrerupt orice form─â de comunicare direct─â. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
dieta claudia pavel 2 jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg