Parada de Ziua Victoriei la Moscova. Ce le-a transmis Vladimir Putin cet─â╚Ťenilor

Vladimir Putin a ╚Ťinut un discurs despre situa╚Ťia actual─â a r─âzboiului din Ucraina, dar a f─âcut ╚Öi comentarii despre trupele ce se afl─â ├«n prima linie a frontului.

image
Vladimir Putin, pre╚Öedintele Federa╚Ťiei Ruse, la parada de Ziua Victoriei / EPA-EFE

Federa╚Ťia Rus─â a organizat, luni, 9 mai, parada de Ziua Victoriei, celebr├ónd a 77-a aniversare de la ├«nfr├óngerea Germaniei Naziste de c─âtre Uniunea Sovietic─â. Cu acest prilej, Vladimir Putin a reiterat narativul privind lupta ├«mpotriva nazi╚Ötilor din Ucraina ╚Öi misiunea pe care Rusia o are de a elibera, ├«nc─â o dat─â, lumea de amenin╚Ťarea regimului nazist.

Cite╚Öte ╚Öi Statuia lui Vladimir Putin, inaugurat─â ├«n Kiev! Ce spune artistul care a creat-o

Parada de Ziua Victoriei, din acest an, a avut ca tem─â central─â invazia asupra Ucrainei, unde mai multe simboluri cu litera ÔÇ×ZÔÇŁ au fost observate. Al─âturi de acestea, chiar ╚Öi c├óteva mesaje anti-NATO au fost observate ├«n discursul pre╚Öedintelui Vladimir Putin. 

ÔÇ×O lupt─â cu neo-nazi╚Ötii era inevitabil─â. Rusia a dat o lovitur─â preventiv─â agresiunii NATO. A fost o decizie for╚Ťat─â, oportun─â ╚Öi corect─â.ÔÇŁ, a declarat pre╚Öedintele rus. 

Vladimir Putin a exprimat, ├«nc─â dinainte de ├«ncepe r─âzboiului, c─â apropierea NATO de grani╚Ťele Rusiei este o agresiune, pe care Federa╚Ťia Rus─â nu o poate accepta. 

Imnul Transnistriei, cântat în timp ce Rusia defila cu bombele nucleare

Al─âturi de celebrele c├óntece cunoscute drept reprezentative pentru Armata Ro╚Öie, imnul regiunii separatiste Transnistria a fost c├óntat de c─âtre fanfara militar─â, ├«n timp ce Rusia ╚Öi-a prezentat armamentul nuclear. 

Regiunea separatist─â Transnistria a fost ╚Ťinta mai multor atacuri ÔÇ×necunoscuteÔÇŁ, pe care mai mul╚Ťi exper╚Ťi ├«n geopolitic─â le consider─â semnificative, pentru a atrage Transnistria ├«n r─âzboi ╚Öi pentru a deschide un nou front ├«mpotriva Ucrainei. 

Vladimir Putin, discurs lipsit de mândrie

Potrivit Daniel Hawkins, de la FRANCE 24, pre╚Öedintele Vladimir Putin nu a adus ├«n discu╚Ťie nicio victorie major─â pe care Federa╚Ťia Rus─â s─â o fi avut ├«n Ucraina. 

Vezi ╚Öi C├ót tupeu! Ce le-a urat Putin ucrainenilor, dup─â ce ru╚Öii au bombardat o ╚Öcoal─â

De asemenea, ├«n cadrul discursului pe care Vladimir Putin l-a ╚Ťinut ├«n fa╚Ťa lumii ├«ntregi, pre╚Öedintele a vorbit despre victoria asupra nazi╚Ötilor din Al Doilea R─âzboi Mondial. Chiar ╚Öi a╚Öa, mai multe voci l-au acuzat pe Putin c─â ar fi ├«ntruchiparea lui Adolf Hitler. 

Aceste afirma╚Ťii au fost sus╚Ťinute de atrocit─â╚Ťile comise de armata rus─â ├«n Bucha, dar ╚Öi de declara╚Ťiile f─âcute de Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, cu privire la ÔÇ×de-nazificareaÔÇŁ unui stat al c─ârui conduc─âtor are origini evreie╚Öti. 

stanga
dreapta
image
image
image
image
image

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg