Cum și-au ales victimele și cine sunt criminalii din Bucha. Vinovații nu sunt la primul masacru la care participă

Persoane desemnate din cadrul brigăzii 64 motorizată a armatei ruse au întocmit o listă specială cu persoane cu pregătire militară sau care au participat, în trecut, la luptele din provinciile separatiste, Donețk și Luganks.

Masacrul din localitatea Bucha, în apropierea capitalei Kiev, Ucraina
Masacrul din localitatea Bucha, în apropierea capitalei Kiev, Ucraina

Serviciul ucrainean de informații a publicat datele persoanelor care au ucis cu sânge rece în localitatea Bucha, din aproprierea orașului Kiev, prenume, nume, data nașterii și gradul militar au ajuns în spațiul public. Aproximativ 1.600 de soldați ruși au acționat în localitatea Bucha.

Cine este comandantul brigăzii responsabile

Lista publicată de serviciul secret al Ucrainei cuprinde datele soldaților din cadrul brigăzii 64 motorizată a armatei ruse, acuzată că este implicată în uciderea a peste 340 de civili din localitatea Bucha. 

Această unitate militară, din fosta componență a Armatei Roșii, este comandată de către Omurek Azatbek Asanbekovich, cu gradul militar de locotenent-colonel. 

Vezi și Cel mai căutat om din lume! El este măcelarul din Bucha, omul din spatele atocităților care au îngrozit milioane de oameni

Brigada a sosit în țara asediată tocmai din satul Knyaze-Volkonskoye, din regiunea Habarovsk, de la granița Federației Ruse cu China și Coreea de Nord. 

Unitatea cu numărul 51460 a fost staționată în Bucha, fapt confirmat de către activiștii proiectului InformNapalm, care au publicat și ei datele persoanelor și ale comandantului implicat în crimele împotriva umanității din Bucha.

Criminalii au experiență din Primul Război Cecen

Imaginile din spațiul on-line prezintă câțiva soldați ce flutură un steag al Republicii Sachs / Yakutia, care se află în estul Siberiei. 

"Am reușit să găsim și adresa de domiciliu a călăului rus", au transmis activiștii din cadrul InformNapalm, din care s-a dedus că vinovatul are 40 de ani.

De asemenea, în localitatea Bucha ar fi fost staționată și o brigadă aeropurtată, dar aceasta a degajat rapid zona și nu ar fi participat la atrocități. 

Citește și Violurile la care au fost supuse femeile din Ucraina de către ruși. Mărturiile au ieșit la suprafață

Brigada 64 motorizată a armatei ruse are experiență, deoarece a participat și în cadrul Primului Război Cecen, un conflict purtat între forțele separatiste cecene și trupele Rusiei, un război de gherilă care avea în vedere afirmarea independenței Ceceniei, cu peste 50.000 de civili ce au fost uciși. 

Primul Război Cecen este considerat unul dintre cele mai distrugătoare conflicte militare ale epocii moderne.

Citește articolul integral pe Adevărul.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net