Vladimir Putin, operat de cancer. Cine îi va lua locul la cârma Moscovei

#Război Ucraina-Rusia

Starea de sănătate a lui Vladimir Putin a fost un subiect controversat, mulți considerând că o boală precum Parkinson sau cancer va salva Ucraina. După mai mult timp, se pare că zvonurile încep să se adeverească. Vladimir Putin are 69 de ani și este o persoană care se confruntă cu un stres enorm, chiar dacă are o alimentație perfectă și nu fumează sau consumă alcool. 

Vladimir Putin, președintele Federației Ruse
Vladimir Putin, președintele Federației Ruse

Totuși, se pare că vârsta și stresul sunt cele care pot pune bețe în roate și celor care fac totul ca la carte. Peste ceva timp, Putin va ajunge pe masa de operație, iar în locul lui va ajunge Nikolai Patrushev, care are 70 de ani și este un pion-cheie în războiul din Ucraina, fiind principalul promotor al narativei care atestă că „la Kiev e plin de neo-naziști.”

Ar putea Putin să declare război mondial pe 9 mai?

Pe măsură ce vremea trece, există mai multe temeri care indică că Vladimir Putin, nemulțumit de rezultatul din Ucraina, ar putea declanșa un război mondial, ca o „răscumpărare” pentru probleme pe care le-a întâmpinat în Ucraina. 

Vezi și Noi imagini cu Vladimir Putin: deosebit de slăbit, în timpul unei întâlniri oficiale

Încă de la începutul războiului, propaganda rusească a avut grijă să nu folosească termenul „război” referindu-se la Ucraina, ci „operațiune militară specială”. 

În ultima vreme, aceeași promotori ai narativei ruse au utilizat într-un mod nonșalant termenul de război nuclear mondial și, de mai bine de câteva săptămâni, se folosește termenul de „război” în Ucraina. Totuși, nu este un război împotriva Ucrainei, ci împotriva NATO.

Potrivit The Telegraph, o sursă apropiată oficialilor militari a afirmat că „armata este revoltată că bombardamentul de la Kiev a eșuat. Oamenii din armată caută răscumpărarea eșecurilor din trecut și vor să meargă mai departe în Ucraina.”

Citește și Cum poate fi învins Putin? Scenariul care ar înceta ostilitățile din Ucraina

Iar secretarul britanic al apărării, Ben Wallace, a spus că se așteaptă ca Putin să se folosească de discursul de 9 mai pentru a declara „război cu naziștii lumii”.

Oficialul a mai subliniat că: „Probabil că va declara în ziua de 1 mai că „Suntem acum în război cu naziștii lumii”. Naziștii și noi trebuie să mobilizăm în masă poporul rus”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net