Noi imagini cu Vladimir Putin: deosebit de slăbit, în timpul unei întâlniri oficiale

Ultima actualizare:

Vladimir Putin, în vârstă de 69 de ani, pare să aibă probleme serioase de sănătate pe care Kremlinul dorește să le țină secrete. Ultimele imagini cu Vladimir Putin îl înfățișează pe liderul Rusiei vizibil slăbit și foarte umflat la față. 

Vladimir Putin ar avea probleme grave de sănătate Sursă foto: Profimedia
Vladimir Putin ar avea probleme grave de sănătate Sursă foto: Profimedia

Vladimir Putin nu se află în cea mai bună formă. Acest lucru a fost confirmat și de cele mai recente imagini cu liderul de la Kremlin. Recent, Putin s-a întâlnit cu ministrul rus al Apărării, iar discuția lor a fost televizată. Telespectatorii au remarcat că Vladimir Putin este vizibil slăbit și umflat la față. În plus, pe tot parcursul discuției, președintele Rusiei s-a ținut cu mâinile de masă și a părut să caute un punct de sprijin. 

Citește și: Vladimir Putin, avertisment pentru Statele Unite ale Americii

Conform publicației ruse Proekt, Vladimir Putin a fost vizitat și consultat de un medic specializat în cancer tiroidian de peste 30 de ori, în intervalul 2016-2020. El a fost consultat și de un medic oncolog de 50 de ori, potrivit aceleiași publicații. Desigur, Kremlinul a infiramt speculațiile privind deterioararea stării de sănătate a lui Vladimir Putin. 

În ciuda faptului că este înconjurat și vizitat de zeci de medici, Vladimir Putin este interesat și de medicina alternativă, inclusiv de leacuri care se bazează pe sacrificarea unor animale. Este cazul băilor în esență din coarne de cerb. 

Vladimir Putin este adeptul tratamentelor naturiste 

Putin iubește animalele, dar de dragul sănătății sale este gata să se supună unor proceduri care presupun torturarea animalelor și care sunt îndoielnice din punct de vedere medical”, notează publicația Proekt.

Vezi și: Fiica secretă a lui Vladimir Putin duce o viață opulentă 

Apropiații liderului rus susțin că Putin se teme cumplit de noul coronavirus și, cu riscul de a fi ridiculizat public, est gata să ia orice măsură, oricât de radicală ar fi, pentru a nu risca să se îmbolnăvească. Așa a apărut în peisaj  și celebra masă de o lungime considerabilă la care a purtat discuții cu președintele Franței, Emmanuel Macron. 

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net