Vladimir Putin și-a pedepsit fiica cea mare! Motivul pentru care tiranul și-a pus picioru-n prag

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Vladimir Putin și-a pedepsit fiica cea mare, pe Maria Vorontsova, de teamă că ar putea părăsi definitiv Rusia, alături de iubitul ei. 

Vladimir Putin și-a pedepsit fiica cea mare! Motivul pentru care tiranul a pus picioru-n prag
Vladimir Putin și-a pedepsit fiica cea mare! Motivul pentru care tiranul a pus picioru-n prag

Tiranul de la Kremlin, Vladimir Putin, își impune autoritatea și în fața fiicelor sale, iar cea care a fost ținta furiei dictatorului, a fost chiar fiica cea mare, Maria Vorontsova în vârstă de 37de ani.

Citește și Fiica cea mică a lui Vladimir Putin, de la rock acrobatic la miliarde de dolari. Ce planuri avea cu ea președintele rus

Tânără ar fi vrut să plece din Rusia pentru o vacanță, pe o insulă tropicală, alături de partenerul ei Yevgeny Nagorny, în vârstă de 33 de ani, cu ocazia zilei de naștere.

Dar postul General SVR Telegram a relatat că Vladimir Putin și-a pus piciorul în prag și i-a interzis vehement fiicei sale să plece din Rusia, de teamă că vrea să părăsească definitiv țara de baștină. 

Putin a răspuns cu un refuz categoric și a consolidat paza din jurul Mariei, numind mai mulți agenți de securitate, care să supravegheze fiecare mișcare a fiicei sale.

„Conform informațiilor noastre, fiica cea mare a președintelui nu plănuia să se întoarcă în Rusia.”, se arată într-un scurt comunicat pe Telegram, potrivit Metro.uk

Raportul nu a dat vreun motiv pentru care fiica cea mare a lui Vladimir Putin plănuia să fugă. Se pare că liderul de la Kremlin i-a interzis Mariei să călătorească în principalele țări din Occident, deși în trecut, tânăra oblișnuia să-și petreacă adesea vacanțele în aceste locații. 

Fiica cea mare a lui Vladimir Putin, sancționată de Occident

Maria, care a fost sancționată de țările occidentale din cauza legăturilor sale de familie cu Putin, este fiica fostei prime doamne a Rusiei și fosta soție a lui Putin, Lyudmila Ocheretnaya.

Fiica cea mare a lui Vladimir Putin, Maria Vorontsova are un fiu de opt ani cu fostul ei soț Jorrit Faassen, care este fiul unui colonel NATO olandez.

Citește și Presupusa fiică a lui Vladimir Putin a dispărut misterios din mediul online

Maria s-a născut pe când actualul președinte era spion al KGB. Fiica cea mare a liderului de la Kremlin a manifestat o pasiune pentru medicină și a devenit expertă în boli genetice rare la copii. Maria Vorontsova este un cercetător de frunte la Centrul Național de Cercetare Medicală pentru Endocrinologie al Ministerului Sănătății din Rusia.

Partenerul actual al fiicei lui Vladimir Putin, Evgheni, a fost considerat un dușman al Kremlinului până când a cunoscut-o pe Maria și, aparent, a fost acceptat de regim.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net