Vladimir Putin are o a treia fiic─â? Fata de 17 ani ar fi crescut─â de un milionar din St. Petersburg

image
Jurnali╚Ötii ru╚Öi sus╚Ťin c─â au g─âsit-o pe cea de-a treia fiic─â a lui Vladimir Putin, o adolescent─â de 17 anifoto: Getty Images

Pre╚Öedintele rus Vladimir Putin ar putea fi tat─âl unei fete ├«n v├órst─â de 17 ani crescut─â de un milionar discret din St. Petersburg, scrie site-ul de investiga╚Ťii Proekt citat de Moscow Times, citat de Hotnews. Adolescenta sem─ân─â izbitor cu pre╚Öedintele rus, iar mama ei, o fost─â menajer─â, ar fi acum proprietara unei companii care de╚Ťine ac╚Ťiuni la o banc─â ruseasc─â.

Yelizaveta Vladimirovna Krivonogikh ÔÇ×seam─ân─â fenomenal cu pre╚Öedintele rusÔÇŁ, noteaz─â cei de la Proekt pe baza unor fotografii pe care afirm─â c─â le-ar fi ob╚Ťinut.

Mama fetei, Svetlana Krivonogikh, este proprietara unei companii care de╚Ťine un pachet minoritar de ac╚Ťiuni la banca Rossiya. Banca a fost sanc╚Ťionat─â de ╚Ť─ârile occidentale dup─â anexarea Crimeei din 2014 din cauza leg─âturilor sale cu elitele politice din Rusia.

Proekt estimeaz─â c─â valoarea total─â a propriet─â╚Ťilor ╚Öi afacerilor cunoscute ale lui Krivonogikh din Moscova, St. Petersburg ╚Öi sta╚Ťiunea Soci se ridic─â la 7,7 miliarde de ruble (aproximativ 102 milioane de dolari).

Pe certificatul de naștere nu e trecut numele tatălui

Jurnali╚Ötii ru╚Öi afirm─â c─â au intrat ├«n posesia unor documente, cel mai probabil certificatul de na╚Ötere, ├«n care tat─âl fetei nu este identificat cu excep╚Ťia patronimicului Vladimirovna.

Programele de recunoaștere facială ar arăta o similaritate de 70,44% între fata de 17 ani și Vladimir Putin, o compatibilitate de 75% însemnând că fotografiile sunt cu aceeași persoană.

Putem trage concluzia c─â ar putea fi ├«nrudi╚ŤiÔÇŁ, afirm─â IT-istul Hassan Ugail, cel care a efectuat analiza.

Proekt a afirmat că nu va publica din motive etice fotografiile Yelizavetei Krivonogikh, care s-a născut în 2003 și ar fi trăit în ultimii ani sub un alt nume.

Adolescenta ar fi ╚Öters toate fotografiile ├«n care i se vedea fa╚Ťa de pe conturile social media create sub numele diferit dup─â ce jurnali╚Ötii de la Proekt au contactat-o pe mama sa.

Rela╚Ťia dintre Putin ╚Öi mama fetei ar fi ├«nceput ├«n anii 1990

Rela╚Ťia lui Putin cu mama fetei ar fi ├«nceput ├«n anii 1990 ├«nainte ca acesta s─â devin─â pre╚Öedinte, afirm─â cei de la Proekt, cit├ónd dou─â surse anonime.

Femeia ar fi lucrat ca menajer─â ╚Öi a locuit ├«ntr-un apartament comunal ├«nainte s─â se mute ÔÇ×├«n cea mai de elit─â locuin╚Ť─â pe care ╚Öi-ar putea-o dori un rezident al St. PetersburgÔÇŁ la momentul respectiv, mai afirm─â jurnali╚Ötii ru╚Öi.

Rela╚Ťia dintre cei doi s-ar fi ├«ncheiat ÔÇ×undeva c─âtre sf├ór╚Öitul deceniului trecutÔÇŁ, mai noteaz─â ace╚Ötia.

Reac╚Ťia purt─âtorului de cuv├ónt al Kremlinului

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a afirmat că a mai fost întrebat despre Krivonogikh dar că nu știe nimic despre ea.

ÔÇ×Da, am fost ├«ntrebat despre acel nume, dar n-am auzit nimic niciodat─â ╚Öi nu ╚Ötiu nimicÔÇŁ, a declarat acesta dup─â publicarea investiga╚Ťiei Proekt.

ÔÇ×Este prima dat─â c├ónd aud de o asemenea femeie ╚Öi nu v─â pot spune nimic despre astaÔÇŁ, a ad─âugat Peskov.

Putin, care este divor╚Ťat din 2013, a evitat ├«n mod repetat ├«ntreb─ârile de a confirma sau nega relat─ârile mai multor canale media potrivit c─ârora ar fi tat─âl a dou─â fete, endocrinologul Maria Vorontsova ╚Öi Katerina Tikhonova, directoarea unui institut ╚Ötiin╚Ťific.

Citește și:

Fiica secret─â a lui Vladimir Putin, interviu rar! Vrea s─â vindece cancerul

Cum arat─â copiii lui Vladimir Putin ╚Öi cine sunt femeile din via╚Ťa pre╚Öedintelui Rusiei

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
image png
regina letizia (5) jpg
image png
jojo vacanta culinara jpeg
cove si sotia in turcia JPG
image
image
image
image
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg
florin citu 1 840x500 jpeg