Coinciden╚Ťa stranie dintre familia lui Putin ╚Öi cea a pre╚Öedintelui Zelenski

A fost observat─â o coinciden╚Ť─â stranie ├«ntre familia lui Vladimir Putin ╚Öi cea a pre╚Öedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski. Fiica cea mic─â a liderului de la Kremlin ├«╚Öi ├«mparte via╚Ťa ├«ntre Rusia ╚Öi Germania, unde ar fi zburat de nenum─ârate ori ├«n ultimii ani. Iat─â de ce.

image
Coinciden╚Ťa stranie dintre familia lui Putin ╚Öi cea a pre╚Öedintelui Zelenski

Decizia pre╚Öedintelui Vladimir Putin de a invada Ucraina a fost criticat─â de mul╚Ťi, iar Volodimir Zelenski a devenit un simbol al curajului, fiind acum unul dintre cei mai aprecia╚Ťi lideri ai zilelor moderne. Chiar dac─â sunt du╚Ömani de temut, ├«ntre ei exist─â o coinciden╚Ť─â extrem de stranie, care a ie╚Öit la iveal─â ├«n urma unor scurgeri de informa╚Ťii ce o au ca protagonist─â pe fiica pre╚Öedintelui Rusiei.

Cite╚Öte Vladimir Putin, ├«nconjurat de o armat─â de medici. Declara╚Ťiile unui fost spion specializat pentru Rusia

Der Spiegel ╚Öi iStories au descoperit, ├«n urma unei anchete, c─â mezina familiei Putin, Katerina Tihonova, a c─âl─âtorit de peste 50 de ori ├«n perioada 2017-2019 ├«n Germania, la Munchen. Sportiva a avut parte de tratament preferen╚Ťial, fiind atent p─âzit─â de serviciul de securitate al tat─âlui s─âu. Documentele zborurilor charter cu care Katerina c─âl─âtorea extrem de des au fost publicate recent, transmite The Guardian.

Fiica liderului de la Kremlin, Katerina Tihonova, rela╚Ťie cu Igor Zelenski

Acelea╚Öi documente sugereaz─â c─â fata cea mic─â a lui Putin se iube╚Öte cu Igor Zelenski, ex. Directorul baletului de stat din Munchen. Numele de familie al b─ârbatului este o pur─â coinciden╚Ť─â, c─âci dansatorul nu are nicio leg─âtur─â cu pre╚Öedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. ├Än informa╚Ťiile publicate se arat─â faptul c─â Vladimir Putin ar putea s─â fie chiar bunic ╚Öi este probabil ca fiica lui, Katerina Tihonova, s─â aib─â un copil cu Igor.

├Än raport se vorbe╚Öte ╚Öi despre documentele de c─âl─âtorie ale unei feti╚Ťe ├«n v├órst─â de doar doi ani, care a ├«nso╚Ťit-o pe Katerina pe itinerariul de zbor Moscova- Munchen ├«n anul 2020. Investiga╚Ťia arat─â c─â este extrem de posibil─â ipoteza potrivit c─âreia Igor Zelenski ╚Öi Katerina Tihonova s─â fie ├«mpreun─â ╚Öi, mai mult, s─â fi devenit p─ârin╚Ťi, deja. Vladimir Putin a criticat adesea atitudinea oligarhilor din Rusia care ÔÇ×sunt ├«n mediile europeneÔÇŁ, ├«ns─â iat─â c─â fiicei sale ├«i este permis s─â fac─â acelea╚Öi ac╚Ťiuni care pe al╚Ťii ├«i transform─â ├«n ÔÇ×tr─âd─âtoriÔÇŁ.

Cine este Igor Zelenski, presupusul partener de via╚Ť─â al Katerinei Tihonova

Presupusul iubit al fiicei lui Vladimir Putin este un dansator cunoscut, devenit ├«ntre timp director al Bayerisches Staatsballet ├«n 2016, func╚Ťie la care a renun╚Ťat recent. Activeaz─â ├«n Funda╚Ťia Patrimoniului Cultural Na╚Ťional din Rusia ╚Öi a fost ÔÇ×deconspiratÔÇŁ de o persoan─â din cadrul baletului pe care l-a condus ani buni. Sursa a declarat, pentru iStories ╚Öi Der Spiegel, c─â este ÔÇ×cel mai probabil partenerul fiicei lui PutinÔÇŁ.

Cite╚Öte ╚Öi Ucraina taie gazul europenilor. Decizia lui Zelenski

The Guardian transmite, citat de Digi24, c─â nu se cunoa╚Öte loca╚Ťia exact─â a Katerinei sau a lui Igor ╚Öi c─â numele feti╚Ťei pe care cuplul ar avea-o ├«nainte nu a fost f─âcut public. Exist─â, totu╚Öi, publica╚Ťii care sugereaz─â c─â ar chema-o Igorevna, nume provenit de la tat─âl s─âu.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

anca pandrea 1 jpeg
image png
Andreea, Cristi Balan
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
5 poza mare JPG
FotoJet jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
FotoJet (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Andreea, Cristi Balan
5 poza mare JPG
harriotte miss univers marea britanie instagram (3) png
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
image png