Coincidența stranie dintre familia lui Putin și cea a președintelui Zelenski

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

A fost observată o coincidență stranie între familia lui Vladimir Putin și cea a președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski. Fiica cea mică a liderului de la Kremlin își împarte viața între Rusia și Germania, unde ar fi zburat de nenumărate ori în ultimii ani. Iată de ce.

Coincidența stranie dintre familia lui Putin și cea a președintelui Zelenski
Coincidența stranie dintre familia lui Putin și cea a președintelui Zelenski

Decizia președintelui Vladimir Putin de a invada Ucraina a fost criticată de mulți, iar Volodimir Zelenski a devenit un simbol al curajului, fiind acum unul dintre cei mai apreciați lideri ai zilelor moderne. Chiar dacă sunt dușmani de temut, între ei există o coincidență extrem de stranie, care a ieșit la iveală în urma unor scurgeri de informații ce o au ca protagonistă pe fiica președintelui Rusiei.

Citește Vladimir Putin, înconjurat de o armată de medici. Declarațiile unui fost spion specializat pentru Rusia

Der Spiegel și iStories au descoperit, în urma unei anchete, că mezina familiei Putin, Katerina Tihonova, a călătorit de peste 50 de ori în perioada 2017-2019 în Germania, la Munchen. Sportiva a avut parte de tratament preferențial, fiind atent păzită de serviciul de securitate al tatălui său. Documentele zborurilor charter cu care Katerina călătorea extrem de des au fost publicate recent, transmite The Guardian.

Fiica liderului de la Kremlin, Katerina Tihonova, relație cu Igor Zelenski

Aceleași documente sugerează că fata cea mică a lui Putin se iubește cu Igor Zelenski, ex. Directorul baletului de stat din Munchen. Numele de familie al bărbatului este o pură coincidență, căci dansatorul nu are nicio legătură cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. În informațiile publicate se arată faptul că Vladimir Putin ar putea să fie chiar bunic și este probabil ca fiica lui, Katerina Tihonova, să aibă un copil cu Igor.

În raport se vorbește și despre documentele de călătorie ale unei fetițe în vârstă de doar doi ani, care a însoțit-o pe Katerina pe itinerariul de zbor Moscova- Munchen în anul 2020. Investigația arată că este extrem de posibilă ipoteza potrivit căreia Igor Zelenski și Katerina Tihonova să fie împreună și, mai mult, să fi devenit părinți, deja. Vladimir Putin a criticat adesea atitudinea oligarhilor din Rusia care „sunt în mediile europene”, însă iată că fiicei sale îi este permis să facă aceleași acțiuni care pe alții îi transformă în „trădători”.

Cine este Igor Zelenski, presupusul partener de viață al Katerinei Tihonova

Presupusul iubit al fiicei lui Vladimir Putin este un dansator cunoscut, devenit între timp director al Bayerisches Staatsballet în 2016, funcție la care a renunțat recent. Activează în Fundația Patrimoniului Cultural Național din Rusia și a fost „deconspirat” de o persoană din cadrul baletului pe care l-a condus ani buni. Sursa a declarat, pentru iStories și Der Spiegel, că este „cel mai probabil partenerul fiicei lui Putin”.

Citește și Ucraina taie gazul europenilor. Decizia lui Zelenski

The Guardian transmite, citat de Digi24, că nu se cunoaște locația exactă a Katerinei sau a lui Igor și că numele fetiței pe care cuplul ar avea-o înainte nu a fost făcut public. Există, totuși, publicații care sugerează că ar chema-o Igorevna, nume provenit de la tatăl său.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net