În interiorul buncărului lui Putin: cei mai buni medici, bucătari și gardieni din Rusia

#Război Ucraina-Rusia

După ce a trimis mii de ruși să lupte pentru un țel inexistent, Vladimir Putin s-a baricadat în buncărul său, unde are parte de condiții de lux.

Președintele Vladimir Putin este înconjurat de o armată de medici
Președintele Vladimir Putin este înconjurat de o armată de medici

Încă de la începutul războiului din Ucraina, de pe 24 februarie, Vladimir Putin a simțit că o tentativă de asasinare ar putea avea loc asupra sa, mai ales după ce mai multe generali și agenți ai serviciului de spionaj din Rusia (FSB) au fost concediați sau întemnițați. 

Vladimir Putin, ținta unui posibil asasinat

După ce a bifat reușita istorică de a schimba pozițiile de neutralitate ale Finlandei și Elveție, prin aderarea la NATO, respectiv prin adoptarea de sancțiuni economice împotriva oligarhilor și instituțiilor rusești, Vladimir Putin se simte amenințat, înconjurându-se cu o armată de medici și urmând o dietă strictă, care este verificată de cei mai buni experți.

Citește și Vladimir Putin, înconjurat de o armată de medici. Declarațiile unui fost spion specializat pentru Rusia

După ce a ordonat un atac asupra unei țări vecine, unde s-a dovedit, de fapt, că armata rusă nu este atât de dotată și pregătită, președintele rus se teme că unul dintre consilierii săi s-ar putea să organizeze un atac asupra lui. 

În acest moment, președintele Federației Ruse este protejat de câțiva oameni, care au rolul de a se asigura că nicio persoană nu încearcă să-i facă rău dictatorului de la Kremlin.

Brigada de agenți de securitate este alcătuită doar din persoane care sunt apropiate președintelui, care verifică fiecare persoană ce urmează să se întâlnească cu acesta și, bineînțeles, care verifică fiecare angajat personal al președintelui: bucătari, menajere, consilieri etc.

Buncărul prezidențial, pregătit pentru orice tip de atac

Buncărul lui Vladimir Putin este alcătuit din pereți protectori împotriva radiațiilor nucleare și, bineînțeles, conține rezerve alimentare pentru a-i asigura președintelui toate condițiile necesare pentru a conduce Rusia, chiar dacă toată suprafața acesteia ar fi transformată într-un deșert nuclear.

Vezi și Parada de Ziua Victoriei, mascată de minciuni și «vreme nefavorabilă»

Adăpostul președintelui este pregătit pentru orice, fiind amplasat, potrivit serviciilor de securitate internaționale, în Munții Ural, departe de Moscova, Sankt Petersburg și alte orașe ce ar putea fi considerate ținte în cazul unui atac nuclear. 

Similar cu buncărul lui Putin este și avionul prezidențial Doomsday. Aeronava personală a președintelui rus este făcută dintr-un material special, neavând geamuri și asigurându-i protecția președintelui chiar și în cazul unui atac nuclear. 

Avionul funcționează pe post de turn de comandă, având toate dotările necesare pentru președinte și angajații lui personali. Doomsday trebuia să-și facă apariția pe data de 9 mai, la parada de Ziua Victoriei, dar defilarea a fost anulată, din cauza problemelor meteo.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net