Parada de Ziua Victoriei, mascat─â de minciuni ╚Öi ┬źvreme nefavorabil─â┬╗

Parada aerian─â, programat─â pentru Ziua Victoriei, a fost anulat─â din cauza condi╚Ťiilor de la Moscova, iar mai multe pubele de gunoi au fost g─âsite pline de diverse materiale de propagand─â, folosite la eveniment.

vladimir putin 9 mai jpg
Vladimir Putin, pre╚Öedintele Federa╚Ťiei Ruse, ├«n timpul Zilei Victoriei, 9 mai

Parada de Ziua Victoriei, din Moscova, a fost anun╚Ťat─â cu mare fast de c─âtre Kremlin, preg─âtind chiar ╚Öi un show aerian, ├«n care avioanele militare ar fi replicat simbolul ÔÇ×ZÔÇŁ, folosit pentru sus╚Ťinerea invaziei Ucrainei.

Parada aerian─â, anulat─â de Ziua Victoriei

De asemenea, la eveniment ar fi trebuit s─â apar─â ╚Öi The Doomsday Plane, avionul privat al lui Vladimir Putin, care este g├óndit astfel ├«nc├ót s─â poat─â rezista unui r─âzboi nuclear, fiind realizat dintr-un material special. 

Cite╚Öte ╚Öi Parada de Ziua Victoriei la Moscova. Ce le-a transmis Vladimir Putin cet─â╚Ťenilor

Erau programate aproximativ 77 de materiale aviatice, ├«ntr-un show care ar fi trebuit s─â uimeasc─â popula╚Ťia rus─â ╚Öi s─â creasc─â ├«ncrederea ├«n r─âzboiul asupra Ucrainei. 

├Än cele din urm─â, condi╚Ťiile meteo nu ar fi fost prielnice pentru defilarea avioanelor deasupra Pie╚Ťei Ro╚Öii, chiar dac─â, luni, la Moscova, erau 8 grade Celsius, iar cerul era senin. 

Pe l├óng─â parada aerian─â de la Moscova, mai era programat─â ╚Öi una similar─â ├«n ora╚Öul Rostov-pe-Don, dar care a fost ╚Öi ea anulat─â. 

La finalul paradei militare, a avut loc ╚Öi Mar╚Öul Nemuritorilor, o defilare a popula╚Ťiei civile, care, anul acesta, a avut ca tem─â simbolul ÔÇ×ZÔÇŁ, folosit de trupele ruse pentru identificare pe frontul de lupt─â.

Dup─â evenimentul, mai multe imagini au ap─ârut ├«n spa╚Ťiul public ├«n care erau prezentate mai multe tablouri cu solda╚Ťi ru╚Öi ce ar fi c─âzut ├«n lupt─â, ├«n Ucraina, iar acestea ar fi fost g─âsite abandonate sau chiar aruncate la gunoi. 

image
Imagine cu pancardele aruncate

Similar cu acest eveniment, ╚Öi ├«n timpul show-ului de pe stadion, c├ónd Rusia a s─ârb─âtorit anexarea Peninsulei Crimeea, mai multe imagini au fost viralizate prin intermediul platformei de socializare Reddit (care nu este interzis─â ├«n Rusia), ├«n care au putut fi observate mai multe steaguri ale Federa╚Ťiei Ruse aruncate la gunoi.

Televiziunile din Rusia, piratate chiar de 9 mai

Meniurile televiziunii prin satelit au fost, potrivit Reuters, piratate, având ca scop afișarea de imagini și mesaje care condamnau războiul pornit de Rusia în Ucraina.

ÔÇ×Ave┼úi m├óinile p─âtate cu s├óngele a mii de ucraineni ┼či a sute de copii mor┼úiÔÇŁ, ÔÇŁTeleviziunea ┼či autorit─â┼úile mint. Spune┼úi ┬źNu┬╗ r─âzboiuluiÔÇŁ, sunt c├óteva dintre mesajele transmise de hackerii ce au trimis aceste mesaje. 

Vezi ╚Öi Noi imagini cu Vladimir Putin: deosebit de sl─âbit, ├«n timpul unei ├«nt├ólniri oficiale

În timp ce Rusia sărbătorea a 77-a aniversare de la înfrângerea Germaniei Naziste, un site de știri din Rusia a prezentat, de asemenea, materiale împotriva războiului, care aduceau critici la adresa președintelui Vladimir Putin. La scurt timp, articolele au dispărut de pe site.

stanga
dreapta
Foto Mare foto epa efe 57661650 jpeg
rusia parada victoryday (4) jpg
rusia parada victoryday (3) jpg
h 57665801 jpg
h 57665900 jpg
h 57665824 jpg
h 57665823 jpg
h 57665988 jpg

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
dieta claudia pavel 2 jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg