Vladimir Putin, fotografiat într-o geacă ce costă cât o mașină! Suma exorbitantă dată de președintele rus

Ultima actualizare:

Nu ni l-am fi imaginat pe președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, drept un împătimit al modei, chiar dacă statutul pe care îl are îi impune o anumită prestanță, liderul de la Kremlin bifând mai mereu apariții elegante, la 4 ace. Acestea fiind zise, se pare că hainele sale nu numai că arată scump, dar chiar ajung să coste o întreagă avere!

Vladimir Putin, fotografiat într-o geacă ce costă cât o mașină! Foto: Profimedia
Vladimir Putin, fotografiat într-o geacă ce costă cât o mașină! Foto: Profimedia

Informația vine de la omul de presă Marius Comper, care a dezvăluit că în cadrul apariției sale oficiale de vineri, 18 martie, Vladimir Putin a purtat o geacă al cărei preț exorbitant poate fi folosit pentru a cumpăra un autoturism!

Vladimir Putin a purtat o geacă ce valorează în jur de 13.000 de euro

Geaca purtată de președintele rus valorează în jur de 13.000 de euro, a dezvăluit Comper, aparținând brand-ului Loro Piana, din colecția 2021/2022. Putin a participat la un eveniment care marca anexarea peninsulei Crimeea și care a reunit mii de oameni pe stadionul Lujniki, din Moscova.

Internauții au reacționat imediat, făcând glume pe marginea subiectului, mai ales dacă luăm în calcul faptul că geaca menționată anterior nu este vreo piesă vestimentară specială, ci o jachetă banală, matlasată, de culoare închisă, care poate fi găsită la orice alt magazin/brand.

Desigur, fiind atât de „banală”, ar fi putut să fie confundată cu o alta, care poate nu a costat o avere. Totuși, dacă luăm poza cu geaca de pe site-ul oficial al brandului de lux anterior menționat și o alăturăm cu cea în care apare Putin astăzi, asemănările sunt mari, ceea ce ne face să credem că, într-adevăr, este vorba despre aceeași geacă. 

Putin a purtat pe el azi o geacă de 13.000 de euro din colecția 2021/2022 a Loro Piana.”, a scris jurnalistul Marius Comper pe Facebook.

Vine cu vestă antiglonț?”, „Acum, să-i reziste mult, ca alta nu mai are de unde să cumpere.”, „13 mii de euro și arată fix ca cele de la H&M.”, „E cam cu 50% mai scumpă decât mașina mea.”, „Arată ca una de 100 de lei.”, „Au și la Pepco, cu 75 de lei.”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și: Momentul în care Putin dispare brusc de pe ecranul televizorului, pe stadionul din Moscova

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net