Operațiunea specială a lui Vladimir Putin. Ce final tragic vor avea opozanții președintelui

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Liderii occidentali și agențiile de securitate cheltuiesc resurse uriașe pentru a intra în capul președintelui Vladimir Putin. Este un exercițiu zadarnic în momentele în care Occidentul credea că războiul Rusiei în Ucraina ar putea pierde avânt, Putin și-a dublat forțele, trimițându-și soldații să bombardeze maternitățile și adăposturile care adăpostesc copii.

vladimir putin

Într-o analiză realizată de CNN, un fost spion din cadrul serviciului de securitatea din era sovietică, KGB, a analizat discursul lui Vladimir Putin care avea în vedere „trădătorii” care sunt „geografic aici, dar cu sufletul în acolo (n.r.- Ucraina)”

Ce o să pățească „trădătorii” lui Putin?

„Occidentul va încerca să se bazeze pe așa-zisa coloană a cincea, pe trădătorii naționali, pe cei care câștigă bani aici cu noi, dar locuiesc acolo. Și mă refer la „trăiește acolo” nici măcar în sensul geografic al cuvântului, ci conform la gândurile lor, la conștiința lor sclavă”, a declarat Vladimir Putin.

Invitatul CNN a subliniat că Vladimir Putin nu făcea o referire directă la oamenii simpli, ci la oligarhii care trăiesc în altă țară și nu susțin în mod direct conflictul pornit de Rusia. În același timp, acesta a declarat că acești oligarhi sunt considerați „persona non grata”, deoarece nu sunt asemănători miliardarilor ce se aflau la putere în momentul în care Putin a preluat țara.

Vezi și Sancțiunile își fac efectul! Un oligarh rus a pus preț pe arestarea lui Vladimir Putin

Ca notă informativă, în momentul în care Vladimir Putin a preluat conducerea Federației Ruse, toți oligarhii care i s-au împotrivit au ajuns după gratii.

De amintit că, la începutul protestelor ce aveau loc în Moscova și alte orașe mari din Rusia, Kremlinul a subliniat că va trimite în Donbas toți „trădătorii” ce nu susțin „operațiunea militară specială” a Rusiei.

Citește și Ce voia să ceară Rusia la ONU: „Este cea mai mare ipocrizie”

Tatiana Stanovaya, fondatoarea firmei de analiză politică R. Politik, discursul lui Putin a dovedit că planul liderului a deraiat.

"Mi se pare că totul începe să se prăbușească cu Putin. Acest discurs al lui este disperare, emoție puternică, neputință", a scris ea pe contul ei oficial de Telegram.

Indicând situația din Rusia, Stanovaya susține că Vladimir Putin pierde și el lupta pentru popularitate.

"Acesta este începutul sfârșitului. Da, vor răsuci coatele tuturor, îi vor închide, îi vor întemnița, dar totul este deja fără viitor... Totul va crăpa și va aluneca."

Avertismentul de rău augur al lui Putin adresat rușilor a venit în momentul în care Ministerul Apărării al Marii Britanii a declarat că invazia „s-a blocat în mare măsură pe toate fronturile”.

„Forțele ruse au făcut progrese minime pe uscat, pe mare sau pe aer în ultimele zile și continuă să sufere pierderi grele”, a scris ministerul pe Twitter, adăugând că rezistența ucraineană a rămas „fermă și bine coordonată”.

Acest lucru corespunde cu evaluarea unui înalt oficial american al apărării, care a declarat, luni, reporterilor că forțele ruse din și în jurul mai multor orașe cheie nu au făcut progrese apreciabile în weekendul anterior.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net