Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru poporul rus: ┬źFiecare glon┼ú pe care-l trage┼úi, ├«l trage┼úi ├«ntr-un frate sau o sor─â┬╗

Celebrul actor american Arnold Schwarzenegger s-a filmat ├«n timp ce ├«i solicita Kremlinului oprirea r─âzboiului cu Ucraina, public├ónd ulterior filmule╚Ťul pe platforma Twitter. De asemenea, starul interna╚Ťional a transmis un mesaj ╚Öi poporului rus, pe aceast─â cale.

image
Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru poporul rus Foto: Captur─â Video

Arnold Schwarzenegger a publicat pe Twitter un videoclip în care și-a dezvăluit opinia  despre războiul ruso-ucrainean, solicitând stoparea acestuia.

Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru poporul rus

ÔÇ×Iubesc poporul rus. De aceea trebuie s─â v─â spun adev─ârul. V─â rog s─â urm─âri┼úi ┼či s─â distribui┼úiÔÇŁ, a scris actorul ├«n descrierea care acompaniaz─â mesajul s─âu video. Acesta s-a adresat ├«n mod direct Kremlinului: ÔÇ×Tu ai ├«nceput acest r─âzboi, tu ├«l conduci ┼či tot tu ├«l po┼úi opri. Este ilegal ceea ce faciÔÇŁ.┬á

Schwarzenegger, care a ╚Öi filmat ├«n Moscova pentru un proiect de-al s─âu, ┼či-a exteriorizat admira┼úia fa┼ú─â de cet─â┼úenii ru┼či care au avut curajul s─â protesteze ├«mpotriva r─âzboiului din Ucraina.

ÔÇ×Lumea v-a v─âzut curajul. ┼×tim c─â a┼úi suportat consecin┼úele. A┼úi fost aresta┼úi, ├«nchi┼či ┼či b─âtu┼úi. Sunte┼úi noii mei eroi. Vie┼úile voastre ┼či viitorul vostru sunt sacrificate pentru un r─âzboi f─âr─â sens, care este condamnat de ├«ntreaga lume.", a mai spus actorul.

Vedeta de la Hollywoord a ╚Ťinut s─â precizeze c─â aproximativ 11 milioane de ru┼či au familii ├«n Ucraina. ÔÇ×Deci, fiecare glon┼ú pe care-l trage┼úi, ├«l trage┼úi ├«ntr-un frate sau o sor─â dintre ai vo┼čtri.┬áFiecare bomb─â sau fiecare obuz care cade ├«n Ucraina, nu cade asupra unui inamic, ci asupra unei ┼čcoli, a unui spital sau a unei case.ÔÇŁ, a mai spus el.

I love the Russian people. That is why I have to tell you the truth. Please watch and share. pic.twitter.com/6gyVRhgpFV

ÔÇö Arnold (@Schwarzenegger) March 17, 2022

┬áDe asemenea, Arnold le-a adresat un mesaj ╚Öi militarilor ru╚Öi, pe care i-a sf─âtuit s─â se g├óndeasc─â mai bine ce consecin╚Ťe are acest conflict armat, explic├ónd c─â pe pre╚Öedintele Putin nu ├«l intereseaz─â acestea.

De asemenea, actorul le-a spus solda╚Ťilor ru╚Öi c─â le sunt ascunse multe adev─âruri dureroase prin intermediul propagandei ruse. Acesta l-a adus ├«n discu╚Ťie ╚Öi pe tat─âl s─âu, care ar fi luptat pentru nazi╚Öti tot din aceast─â ├«ncredere ÔÇ×oarb─âÔÇŁ, dar care a regretat ulterior.

ÔÇ×Pentru solda┼úii ru┼či care v─âd acest mesaj, ┼čti┼úi deja mult din adev─ârul pe care l-am spus. L-a┼úi v─âzut cu ochii vo┼čtri. Acesta nu este r─âzboiul pentru ap─ârarea Rusiei la care au luat parte bunicii sau str─âbunicii vo┼čtri. Acesta este un r─âzboi ilegal.ÔÇŁ, a completat actorul, care a explicat c─â Federa╚Ťia Rus─â s-a folosit de minciuni ╚Öi de propagand─â pentru a┬áargumenta invazia din Ucraina.

Arnold Schwarzenegger┬á┼či-a ├«ncheiat mesajul prin a-╚Öi declara din nou admira╚Ťia fa┼ú─â de poporul rus. ÔÇ×Puterea ┼či inima poporului rus m-au inspirat ├«ntotdeauna.ÔÇŁ a spus el, potrivit┬áAdev─ârul.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile┬áClick!┬ápe┬áGoogle News,┬áFacebook┬á╚Öi┬áInstagram!┬á ┬á

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
cub laura cosoi png
image png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg