Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident rutier. O femeie a fost rănită

Celebrul actor Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un accident rutier în care s-au ciocnit patru mașini, iar o femeie a fost rănită în urma carambolului.

Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident rutier  Foto: Profimedia
Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident rutier Foto: Profimedia

Actorul american Arnold Schwarzenegger a fost implicat vineri, 22 ianuarie, într-un accident rutier în Los Angeles, informează presa internațională. Unul dintre pasagerii autoturismelor implicate, patru la număr, a fost rănit, potrivit poliției din Los Angeles, fiind vorba despre o femeie.

Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident rutier

În imaginile de la locul accidentului, care au ajuns și în presă, se poate vedea și celebrul actor, care a scăpat nevătămat în urma ciocnirii dintre cele patru autoturisme. Acesta a vorbit și cu echipele de intervenție ajunse la fața locului, dar și cu persoana rănită. Femeia accidentată a fost transportată la spital, iar din fericire aceasta nu prezintă răni severe.

Purtătorul de cuvânt al lui Arnold Schwarzenegger a confirmat pentru publicația Los Angeles Times că actorul se afla la volanul SUV-ului implicat în accident, care se poate observa și în imaginile de la fața locului. 

Poliția a anunțat că nu a făcut nicio arestare în acest caz. De asemenea, oamenii legii au precizat că nu au descoperit urme de alcool sau droguri la persoanele implicate în accident. 

Un raport al poliţiei arăta că „şoferul SUV-ului” se afla „aproape de intersecţia dintre Sunset Boulevard şi Allenford Avenue, când a avut loc o coliziune cu un Prius de culoare roșie. Cu câteva ore înaintea întâmplării accidentului, Arnold a fost văzut în oraș luând masa cu fiul lui Patrick, și fiica Christina.

Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al Californiei, în vârstă de 74 de ani, este un celebru actor american, care a bifat roluri în numeroase producții cunoscute, printre care reamintim și seria „Terminator”, „Predator” sau „Commando”. Acesta are 5 copii, iar fiul lui, Patrick, în vârstă de 28 de ani, i-a călcat pe urme tatălui său și activează în domeniul actoriei.

Actorul are și un fiu „din flori”

Actorul Arnold Schwarzenegger are și un fiul nelegitim, după o aventură cu menajera familiei lui, Mildred Baena. Joseph Baena îi seamănă leit actorului, iar cei doi au o relație foarte bună, tânărul având exact același statut precum ceilalți copii ai starului.

Dezvăluirile din 2011 despre existenţa filui „din flori” au dus însă la destrămarea căsniciei de 25 de ani a starului cu Maria Shriver. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net