Fiul din flori al lui Arnold Schwarzenegger şi-a serbat împlinirea vârstei de 22 de ani. Uite cum seamănă tot mai mult cu tatăl lui

Ultima actualizare:
Joseph, împreună cu iubita, Nicky
Joseph, împreună cu iubita, Nicky

Joseph Baena, fiul actorului Arnold Schwarzenegger, şi-a serbat în weekend-ul trecut împlinirea vârstei de 22 de ani. Băiatul făcut cu menajera seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl lui.

Fiul din flori al lui Arnold Schwarzenegger (72 de ani), Joseph Baena, şi-a serbat împlinirea vârstei de 22 de ani, fără celebrul său tată. I-au fost, însă, alături, prietenii şi iubita sa, Nicky Dodaj. Joseph a ales o petrecere la piscină de ziua lui.

Cu acest prilej, invitaţii s-au bătut cu pistoale cu apă, precum copiii. S-au băut tequila şi limonadă roz, un amestec de sus de fructe cu mentp şi hibiscus. Joseph şi iubita lui, Nicky, s-au cunoscut în timp ce erau colegi la Universitatea Pepperdine din Malibu, California, SUA. Amândoi au absolvit studiile în primăvară la Facultatea de Business şi Management.

Arnold Schwarzenegger împlinește 72 de ani. S-a pozat cu Jamie Lee Curtis, la 25 de ani de la «Minciuni adevărate»

Din cauza fiului, starul şi-a destrămat căsnicia

Fiul lui Schwarzenegger, Joseph, a fost născut de menajera familiei lui, Mildred Baena (58 de ani), dar îi seamănă leit actorului. Dezvăluirile din 2011 despre existenţa lui au dus la destrămarea căsniciei de 25 de ani a starului cu Maria Shriver. Însă scandalul s-a stins cu timpul, iar actorul a ajuns să fie mândru de copilul “din flori” care îi calcă pe urme. În urmă cu 2 ani, când Joseph Baena a împlinit 20 de ani, Schwarzenegger l-a serbat pe fiul din flori la sală. El a făcut împreună cu progenitura o şedinţă de culturism. Faimosul tată a admirat îndelung cât de bine arată fiul său, musculos ca şi el. În 2016, de ziua lui, Schwarzenegger l-a dus pe Joseph la München, în Germania, ca să se distreze împreună la sărbătoarea berii, Oktoberfest. Soţia starului, Maria Shriver, a avut un şoc când a aflat că a fost înşelată de actor cu servitoarea familiei şi a depus actele de divorţ în iulie 2011. Însă nici până acum divorţul nu a fost finalizat. Arnold şi Maria au împreună patru copii: Katherine , Christina, Patrick şi Christopher. Joseph Baena, fiul actorului Arnold Schwarzenegger, şi-a serbat în weekend-ul trecut împlinirea vârstei de 22 de ani.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net