Arnold Schwarzenegger a împărțit pizza veteranilor de război. Cine l-a însoțit la eveniment?


    Arnold Schwarzenegger și fiul său Christopher au împărțit mâncare veteranilor de război și familiilor lorfoto: Instagram
Arnold Schwarzenegger și fiul său Christopher au împărțit mâncare veteranilor de război și familiilor lorfoto: Instagram

Arnold Schwarzenegger, 74 de ani, a fost însoțit de fiul său Christopher, de 24 de ani, la un eveniment caritabil organizat în Los Angeles, California, cu prilejul Zilei Eroilor de război. Evenimentul a avut loc în apropierea cimitirului eroilor și Arnold a adus o critică dură americanilor care se pretind patrioți, dar uită de veteranii care au luptat pentru țară.

Arnold Schwarzenegger a donat sute de pizze veteranilor de război și familiilor lor și a fost ajutat pe întreaga durată a evenimentului de fiul său cel mic din căsnicia cu Maria Shriver. Arnold a fost extrem de supărat la 6 noiembrie, când Maria Shriver a avut cea de a 66-a aniversare la care nu numai că nu a fost invitat, dar i s-a spus că nu apară pentru că strică toată petrecerea. Arnold și Maris Shriver s-au despărțit fără a divorța însă în 2017, după ce actorul de 74 de ani a făcut un copil cu menajera Mildred Baena. Christopher și Katherine sunt singurii copii care mai țin legătura cu Arnold după ce a avut loc despărțirea acestuia de mama lor. Patrick și-a schimbat numele de scenă dinSchwarzenegger în Shriver și se lasă greu înduplecat să dea ochii cu tatăl său, chiar dacă acesta din urmă vrea să îl ajute în carieră.

Citește și:

Arnold Schwarzenegger împlinește 72 de ani. S-a pozat cu Jamie Lee Curtis, la 25 de ani de la «Minciuni adevărate»

Arnold Schwarzenegger îi atacă pe oamenii care nu poartă mască: "Sunteţi idioţi"

Arnold Schwarzenegger, avere de 400 de milioane $

Arnold Schwarzenegger are o avere estimată la 400 de milioane de dolari și pentru a nu cheltui banii pe avocați, el și Maria Shriver au decis să nu divorțeze. În felul acesta Maria Shriver s-a asigurat că averea soțului va reveni integral copiilor pe care îi are cu ea. Arnold s-a separat de soția lui Maria Shriver după ce a fost prins că avea un copil cu menajera Mildred Baena, pe nume Joseph (acum în vârstă de 23 de ani). Din căsnicia cu Maria Shriver, Schwarzenegger are patru copii: Katherine (31 de ani), Christina (30 de ani), Patrick (27 de ani), Christopher (24 de ani).

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
tina turner jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp