Ce bine arat─â fiica cea mare a lui Arnold, gravid─â pentru a doua oar─â! Primele poze cu burtica

28 ianuarie 2022

Poze frumoase, cu parfum de Hollywood, surprinse de paparazzi de peste Ocean. Katherine Schwarzenegger, fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger, ├«ns─ârcinat─â cu cel de-al doilea copil, a fost surprins─â la o plimbare prin Los Angeles, cu burtica la vedere. T├ón─âra scriitoare arat─â ╚Öi se simte bine.

image

Katherine Schwarzenegger (32 de ani) ╚Öi so╚Ťul ei, actorul Chris Pratt (42 de ani), vor deveni p─ârin╚Ťi din nou. Cuplul mai are o fiic─â, pe Lyla Maria Schwarzenegger Pratt, n─âscut─â ├«n august 2020. La o lun─â de c├ónd cei doi au dat vestea c─â vor mai avea un copil, fiica cea mare a lui Arnold a fost surprins─â la o plimbare prin Los Angeles, etal├óndu-╚Öi burtica, dar ╚Öi z├ómbetul. Katherine Schwarzenegger era ├«n compania unei prietene ╚Öi purta o salopet─â din denim, care ├«i eviden╚Ťia burtica, un trenci negru ╚Öi pantofi sport. Avea ├«n m├ón─â o cafea, dar ╚Öi masca de protec╚Ťie.

Katherine Schwarzenegger profimedia 0656739748 (2) jpg
Katherine Schwarzenegger este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Foto: Profimedia

Katherine Schwarzenegger este mereu un exemplu pozitiv legat de vestimenta╚Ťie, apari╚Ťiile ei fiind apreciate de stili╚Öti ╚Öi de revistele de mod─â de peste Ocean. Katherine nu iese ├«n eviden╚Ť─â prin ╚Ťinute opulente, ba din contr─â. ╚śi-a c├ó╚Ötigat renumele de a fi discret─â ╚Öi foarte natural─â. Se vede ╚Öi ├«n fotografiile de fa╚Ť─â c─â makeup-ul lipse╚Öte cu des─âv├ór╚Öire, z├ómbetul fiind cel mai de pre╚Ť accesoriu. 

Katherine Schwarzenegger a scris trei c─âr╚Ťi

Katherine este scriitoare, iar ├«n 2010 a lansat prima ei carte, intitulat─â "Soarta ta: cum s─â-╚Ťi iube╚Öti frumuse╚Ťea extern─â ╚Öi intern─â. Sfaturile celui care a trecut prin ea", ├«n care a vorbit despre experien╚Ťele tr─âite ├«n adolescen╚Ť─â. ├Än 2014, ea a lansat o alt─â lucrare, ÔÇ×Am absolvit. Acum ce urmeaz─â?, iar ├«n 2017 a publicat o carte pentru copii, ÔÇ×Maverick and MeÔÇŁ.

Arnold Schwarzenegger are cinci copii

Arnold Schwarzenegger (74 de ani) ┼či Maria Shriver (66 de ani) au ├«mpreun─â patru copii: Katherine (32 de ani), Christina (31 de ani), Patrick (28 de ani) ┼či Christopher (24 de ani). Schwarzenegger mai are un b─âiat, Joseph Baena (24 de ani), care a fost n─âscut de menajera familiei, Mildred Baena (60 de ani). Dezv─âluirile din 2011 despre existen┼úa b─âiatului au dus la destr─âmarea c─âsniciei de 25 de ani, pe care Arnold o avea cu jurnalista Maria Shriver.

stanga
dreapta
Katherine Schwarzenegger profimedia 0656739748 (3) jpg
Katherine Schwarzenegger profimedia 0656739748 (1) jpg
Katherine Schwarzenegger Chris Pratt GettyImages 1138777420 jpg
fiica arnold png
arnold profimedia4 jpg
detaliu arnold mancare jpeg
arnold schwarzenegger magarul lulu copy jpeg
arnold schwarzenegger jpeg
arnold schwarzenegger pizza pentru veterani jpeg

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!   

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
fuego iubita2 png
andreea balan (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png