Ce bine arată fiica cea mare a lui Arnold, gravidă pentru a doua oară! Primele poze cu burtica

Poze frumoase, cu parfum de Hollywood, surprinse de paparazzi de peste Ocean. Katherine Schwarzenegger, fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger, însărcinată cu cel de-al doilea copil, a fost surprinsă la o plimbare prin Los Angeles, cu burtica la vedere. Tânăra scriitoare arată și se simte bine.

image

Katherine Schwarzenegger (32 de ani) și soțul ei, actorul Chris Pratt (42 de ani), vor deveni părinți din nou. Cuplul mai are o fiică, pe Lyla Maria Schwarzenegger Pratt, născută în august 2020. La o lună de când cei doi au dat vestea că vor mai avea un copil, fiica cea mare a lui Arnold a fost surprinsă la o plimbare prin Los Angeles, etalându-și burtica, dar și zâmbetul. Katherine Schwarzenegger era în compania unei prietene și purta o salopetă din denim, care îi evidenția burtica, un trenci negru și pantofi sport. Avea în mână o cafea, dar și masca de protecție.

Katherine Schwarzenegger este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Foto: Profimedia
Katherine Schwarzenegger este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Foto: Profimedia

Katherine Schwarzenegger este mereu un exemplu pozitiv legat de vestimentație, aparițiile ei fiind apreciate de stiliști și de revistele de modă de peste Ocean. Katherine nu iese în evidență prin ținute opulente, ba din contră. Și-a câștigat renumele de a fi discretă și foarte naturală. Se vede și în fotografiile de față că makeup-ul lipsește cu desăvârșire, zâmbetul fiind cel mai de preț accesoriu. 

Katherine Schwarzenegger a scris trei cărți

Katherine este scriitoare, iar în 2010 a lansat prima ei carte, intitulată "Soarta ta: cum să-ți iubești frumusețea externă și internă. Sfaturile celui care a trecut prin ea", în care a vorbit despre experiențele trăite în adolescență. În 2014, ea a lansat o altă lucrare, „Am absolvit. Acum ce urmează?, iar în 2017 a publicat o carte pentru copii, „Maverick and Me”.

Arnold Schwarzenegger are cinci copii

Arnold Schwarzenegger (74 de ani) şi Maria Shriver (66 de ani) au împreună patru copii: Katherine (32 de ani), Christina (31 de ani), Patrick (28 de ani) şi Christopher (24 de ani). Schwarzenegger mai are un băiat, Joseph Baena (24 de ani), care a fost născut de menajera familiei, Mildred Baena (60 de ani). Dezvăluirile din 2011 despre existenţa băiatului au dus la destrămarea căsniciei de 25 de ani, pe care Arnold o avea cu jurnalista Maria Shriver.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net