Arnold Schwarzenegger a donat 250.000 $ de Crăciun

Ultima actualizare:

Celebrul actor Arnold Schwarzenegger a donat 250.000 de dolari pentru construirea a 25 căsuțe pentru veteranii de război în Los Angeles, SUA.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger

Starul, care are o avere de 400 de milioane de dolari, a făcut donația uriașă cu ocazia Crăciunului. Zona în care casele de mici dimensiuni au fost instalate se numește Village for Vets (n.r. Satul veteranilor).

Căsuțele au mărimi variabile, între 240 și 320 de metri pătrați. Au fiecare pat, electricitate, încălzire și aer condiționat. Un sat similar alcătuit din căsuțe pentru veterani mai există în Kansas City, Missouri.

Starul, născut în Austria, a spus că a făcut donația pentru veteranii eroi ai SUA, rămași fără adăpost și expuși marilor riscuri, fiindcă datorează Americii marele său succes în cinematografie.

Anul trecut a donat produse sanitare de 1 milion de dolari

Nu este pentru prima dată când actorul face donații consistente. Arnold Swarzenneger a comandat în urmă cu o săptămână măști sanitare și combinezoane de protecție în valoare de 1 milion de dolari. Materialele de protecție sunt destinate personalului medical din spitalele din jurul Los Angelesului.

Conform unui clip postat pe o rețea de socializare, Arnold s-a asigurat înainte de livra produsele cumpărate că acestea sunt chiar ele comandate ”pentru că nu trebuie să ai încredere în nimic, ci trebuie să fiu sigur”.

Arnold s-a separat de soția lui Maria Shriver după ce a fost prins că avea un copil cu menajera Mildred Baena, pe nume Joseph (23 de ani). Din căsnicia cu Maria Shriver, Schwarzenegger are patru copii: Katherine (31 de ani), Christina (30 de ani), Patrick (27 de ani), Christopher (23 de ani). 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net