Sancțiunile își fac efectul! Un oligarh rus a pus preț pe arestarea lui Vladimir Putin

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Sancțiunile Uniunii Europene au în vedere mai multe zone de interes. Principal, acestea trebuie să distrugă economia Rusiei, dar multe dintre aceste sancțiuni vizează direct oligarhii ruși, cu speranța că aceștia vor opri nebunia lui Vladimir Putin.

image

De exemplu, sancțiunile împotriva oligarhilor au început deja să-și facă simțită prezența. Recent, Germania a confiscat iahtul oligarhului rus Alișer Usmanov, iar oligarhul Roman Abramovic e forțat să-și vândă echipa Chelsea, dar acesta a decis să doneze toate încasările pentru victimele ce au fost afectate de războiul din Ucraina.

Cât valorează viața dictatorului de la Kremlin?

Totuși, există și oligarhi care doresc finalul regimului lui Putin. De exemplu, Alex Konanykhin nu se ferește de dictatorul de la Kremlin și a oferit o recompensă pentru capul acestuia. Un milion de dolari e prețul pe care antreprenorul rus l-a pus pentru arestarea lui Vladimir Putin, iar primul general ce refuză să-i îndeplinească visul de Țar, o să primească această sumă de bani.

image

„Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofiţerilor care, respectându-şi datoria constituţională, îl arestează pe Putin pentru crime de război, în conformitate cu legile ruse şi internaţionale. Putin nu este preşedintele rus, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operaţiuni speciale de aruncare în aer a blocurilor din Rusia, apoi a încălcat Constituţia prin eliminarea alegerilor libere şi uciderea oponenţilor săi”, a scris Konanykhin pe LinkedIn.

Cine este Alex Konanykhin?

Alex Konanykhin este un antreprenor rus, ajuns milionar încă de pe vremea lui Boris Eilțîn, cunoscut pentru investițiile sale în domeniul imobiliar și al construcțiilor, fiind, de asemenea, și fondatul unei criptomonede de succes - Unicoin, dar şi CEO al Transparent Business.

image

Cel mai probabil, chiar și Alex Konanykhin a început să piardă bani în urma sancțiunilor impuse de UE, ținând cont că numărul companiilor ce s-au retras din Rusia e în creștere, iar economia rusească a primit o lovitură din care cei mai mulți analiști consideră că-i va fi greu să revină. Astăzi, 3 martie,o rublă rusească valora 0,038 RON, fiind cel mai scăzut nivel înregistrat vreodată.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net