Momentul în care Putin dispare brusc de pe ecranul televizorului, pe stadionul din Moscova

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Moment viral cu președintele Vladimir Putin! Vineri, 18 martie, liderul de la Kremlin "a dispărut" brusc de pe ecrane, pe stadionul Lujniki, din Moscova, la un eveniment care marca anexarea peninsulei Crimeea și care a reunit mii de oameni, entuziasmați.

Vladimir Putin, pe stadionul din Moscova. Foto: Profimedia
Vladimir Putin, pe stadionul din Moscova. Foto: Profimedia

"Putin, sabotat în direct", titrează Adevarul.ro. Preşedintele rus a ”dispărut” în mod brusc de pe ecrane, în timp ce susţinea un discurs la un mare concert, la Moscova, de sărbătorire a anexării Peninsulei ucrainene Crimeea, în 2014. Momentul face acum înconjurul internetului.

Citește și: LIVE TEXT Putin, fără sprijinul Chinei și Indiei în Consiliul de Securitate al ONU. Mii de oameni sărbătoresc la Moscova anexarea Crimeei

Vladimir Putin era pe cale să laude eroismul militarilor ruşi angajaţi în lupte în Ucraina, în faţa a zeci de mii de persoane, pe stadionul Lujniki, moment în care televiziunea publică rusă Rossiya-24 a început să difuzeze alte momente de la acest eveniment, discursuri oficiale şi cântece populare.

După 15 minute, postul de televiziune a reluat discursul liderului de la Kremlin, iar întreruperea a fost pusă pe seama unor ”pene tehnice la un server”, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, pentru agențiile ruse de presă. 

Mai multe momente video pe www.adevarul.ro

Mii de persoane sărbătoresc pe Stadion anexarea Peninsulei ucrainene Crimeea

Mii de persoane s-au adunat la Moscova, vineri, pentru a sărbători anexarea Crimeei de către Rusia, scrie Adevărul.ro. Stadionul Lujniki de la Moscova, care în 2018 a găzduit finala Cupei Mondiale, este arhiplin, după cum se vede din imagini. Guvernul rus anunţa la 18 martie 2014, în urma unui referendum, la 16 martie 2014, că ”republica Crimeea” şi oraşul Sevastopol deveneau membre ale Federaţiei ruse. La 24 februarie, Vladimir Putin a lansat invadarea Ucrainei, unde poartă un război sângeros.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net