Cam goale casele vedetelor, de Sărbători! Anul ăsta, zero luminițe. Moșul ar fi bine să vină cu lanterna

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

În alți ani, vedete din România își pregăteau casele intens pentru venirea lui Moș Crăciun. Însă, acum, iată că majorarea prețurilor la gaze și curent le-a pus pe gânduri, așa că au cam renunțat la luminițele de pe case. 

Astfel, s-au dus vremurile bune și pentru cele mai iubite și în vogă vedete din România. Paparazzii Click! au fost să “îi colinde” pe Pepe (43 de ani), Ștefan Bănică Junior (55 de ani), Liviu Vârciu (41 de ani), dar și pe Oana Zăvoranu (49 de ani), însă nu nu doar că n-au primit colindul, însă n-am văzut nici pic de lumină, poate câte un bec prin casă, căci pe casă, cam goluț.

Trebuie să vezi: Cel mai cunoscut brad de Crăciun din lume și-a aprins cele 50.000 de luminițe. Povestea pomului din New York

Dacă în anii trecuți casele lor deveneau punct de atracție, acum, iată, s-a stins lumina, s-a coborât cortina. Vedetele noastre au renunțat la vestitele instalații care luminau zonele în care locuiesc.

Singurii care au reușit, în acest an, să țină steagul sus au fost doar Simona Halep, care și-a ornat casa cu multe beculețe, și George Copos, care a luminat o clădire de birouri din centrul Bucureștiului în culorile drapelului României, în semn de dragoste pentru țară.

Iată și: Cea mai împodobită casă din România? Unde se află vila cu mii de becuțele

Paradă de instalații în anii trecuți

Oana Zăvoranu era una dintre divele care reușea să eclipseze orice casă din zona Dorobanți cu instalații, globulețe și omuleții de zăpadă artificiali din curte.

În urmă cu câțiva ani, “Querida” își împodobea casa cu nu mai mult, nici mai puțin de 150.000 de beculețe, dar și cu mai mulți moși de Crăciun care escaladau pe vilă, plus pitici din cauciuc, globuleţe viu colorate, beteală și foarte mulți brazi tuia în jurul casei.

„Numai un brăduţ ne-a costat 480 de lei”, ne dezvăluia, pe atunci, Alex Ashraf, soţul Oanei Zăvoranu.

Așa arătau locuințele vedetelor, anul trecut: Cum arată casele vedetelor, de Crăciun. Simona Halep, campioană și la luminițe / Foto

Pepe și Liviu Vârciu, fără luminițe

Latin loverul și prezentatorul emisiunii “Prețul cel bun”, de la Antena 1, aveau și ei vilele împodobite, însă, anul acesta, nu le mai au. Vârciu își împodobea în anii trecuți vila cu trei etaje din Băneasa cu instalație cu sute de leduri tip perdea.

De asemenea, nici la Pepe nu este deloc lumina, ca în anii trecuți, când casa arăta ca un palat de cleștar, spre bucuria celor două fetițe pe care le are: Rosa și Maria.

Mai vezi și: Așa îl așteaptă pe Moșul Kim Kardashian și Kylie Jenner! Cum și-au decorat vilele miliardarele?

Artiștii, afectați financiar

Pandemia de coronavirus și războiul din Ucraina au generat o explozie de scumpiri atât la alimente, cât și lucrurile indispensabile unui român: apă, curent, benzină dar și energie electrică.  Cei mai afectați de această perioadă critică, de doi ani, au fost artiștii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net