Cea mai împodobită casă din România? Unde se află vila cu mii de becuțele

Asta da pasiune pentru sărbătoarea Crăciunului! Un locuitor din Alba şi-a împodobit casa cu mii de luminiţe, iar rezultatul este demn să concureze pentru Cartea Recordurilor. Probabil și factura la curent este pe măsură!

Casa arată feeric. Foto: Captură Youtube
Casa arată feeric. Foto: Captură Youtube

Eugen Giura, din satul Ighiel, comuna Ighiu, Alba, a devenit în ultimii ani un pasionat al luminiţelor de Sărbători, scrie Adevarul.ro.  Bărbatul creează instalaţii spectaculoase, cu ajutorul cărora își împodobeşte locuinţa, copacii şi gardul care îi împrejmuieşte proprietatea. Eugen Giura a reuşit să atraga admiraţia tuturor vecinilor din cartier, iar pentru copii locul este cu adevărat magic, un adevărat orășel al lui Moș Crăciun. Și pentru turiști vila a devenit un loc "instagramabil", căci nu poți trece prin zonă fără să importalizezi momentul și să-l împărtășești cu prietenii de pe Facebook sau Instagram. 

Eugen Giura, din satul Ighiel, comuna Ighiu, Alba, are o casă ca ăîn povești. Foto: Captură Youtube
Eugen Giura, din satul Ighiel, comuna Ighiu, Alba, are o casă ca ăîn povești. Foto: Captură Youtube

Curtea vilei este împodobită cu ghirlande luminoase, reni, cortine şi multe altele decorațiuni, toate iluminate în alb, auriu sau albastru. Proprietarul spune că simte atmosfera de sărbătoare la fiecare pas și se bucură că locuința sa este un adevărat obiectiv turistic în preajma Sărbătorilor. Trebuie să recunoaștem că locul arată feeric și atmosfera îți dă o stare de bine.

Vezi video spectaculos pe www.adevarul.ro

În străinătate, împodobirea caselor de Crăciun este deja o modă

Românul s-a inspirat, probabil, din poveștile de peste hotare, unde decorarea caselor de Crăciun a devenit o regulă. De exemplu, în 2018, o familie din Benfleet, Essex, Marea Britanie, și-a decorat casa cu mii de luminițe şi ornamente. Pozele au făcut înconjurul Internetului, mai ales că proprietarul a investit atunci 56.148 euro. Daniel Gibbs şi soţia sa, Kathryn, și-au dorit să intre în Cartea Recordurilor, de aceea au cheltuit atât de mulţi bani pe beculeţe. Fiicele lor gemene, Chloe şi Beth, îi ajută în fiecare an pe părinţii lor să pună luminiţele şi ornamentele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net