Așa îl așteaptă pe Moșul Kim Kardashian și Kylie Jenner! Cum și-au decorat vilele miliardarele?

Nu se uit─â la bani c├ónd e vorba de petrecut! Kim Kardashian ╚Öi Kylie Jenner s-au ├«ntrecut ├«n decorarea caselor lor de 60 de milioane$ ╚Öi respectiv 36 milioane $ cu lumini╚Ťe de Cr─âciun.

image
Kim Kardashian, 41 de ani, locuiește într-o vilă de 60 de milioane $ - foto Gettyimages

Cele dou─â surori miliardare, vedeta american─â de televiziune Kim Kardashian (41 de ani) ╚Öi fotomodelul Kylie Jenner (24 de ani), care sunt ╚Öi femei de afaceri de succes, au cheltuit aproximativ 100.000 de dolari pentru a-╚Öi transforma radical propriet─â╚Ťile f─âr─â s─â ├«╚Öi fac─â griji de factura la electricitate. Kim, care are o avere de 1,4 miliarde de dolari, ╚Öi Kylie, care are ├«n conturi 700 de milioane de dolari, nu se uit─â la bani c├ónd e vorba s─â petreac─â de s─ârb─âtori. Ele s-au ├«ntrecut ├«n a-╚Öi decora cu lumini╚Ťe de Cr─âciun re╚Öedin╚Ťele lor de lux.

Kim Kardashian, vil─â de 60 de milioane $

image
Vila lui Kim Kardashian, colorat─â ├«n nuan╚Ťe verzi - foto Profimedia

Vila de 60 de milioane de dolari din Hidden Hills, California, SUA, a lui Kim Kardashian, este decorat─â feeric, ca ╚Öi copacii de pe proprietatea divei, cu podoabe care se asorteaz─â perfect cu decora╚Ťiunile monocromatice din interior. Recent, ea i-a pl─âtit 20 de milioane de dolari so╚Ťului, rapperul Kanye West (44 de ani), cu care e ├«n divor╚Ť, pentru a deveni singura proprietar─â a acestei case. I-a mai dat ├«nc─â 3 milioane de dolari pentru dot─ârile din interior, care includ o impresionant─â colec╚Ťie de art─â.

Kim Kardashian dă peste Kanye West în Anul Crăciunului

├Än aceast─â cas─â, Kim tr─âie╚Öte ├«mpreun─â cu cei patru copii ai lor, North, de 8 ani, Saint, de 5 ani, Chicago, de 3 ani, ╚Öi Psalm, de 2 ani. Ea a dat divor╚Ť de Kanye anul acesta, ├«n februarie. ├Än prezent, Kim Kardashian s-a cuplat deja cu alt partener. Este vorba de actorul Pete Davidson, de numai 28 de ani. Recent, apropia╚Ťii au declarat pentru tabloidul american ÔÇŁNew York PostÔÇŁ c─â ├«n Ajunul Cr─âciunului va avea loc o ├«nt├ólnire de gradul 0 ├«ntre Pete Davidson ╚Öi Kanye West. Am├óndoi au fost invita╚Ťi de c─âtre Kylie Jenner la bairamul pe care ├«l organizeaz─â la ea acas─â ╚Öi am├óndoi au confirmat c─â vor fi prezen╚Ťi. P├ón─â recent, Kanye l-a avertizat indirect pe Davidson s─â stea departe de so╚Ťia lui care, zice Kanye, nu este ├«nc─â divor╚Ťat─â.

Kylie Jenner p─âstreaz─â tradi╚Ťia decora╚Ťiunilor

image
Kylie Jenner, 24 de ani, organizeaz─â o petrecere de Cr─âciun - foto Gettyimages

Kylie Jenner ╚Öi-a ├«mpodobit ╚Öi ea cu mare fast casa din Holmby Hills, California. ╚śi-a ornamentat aceast─â vil─â cu 7 dormitoare ╚Öi 14 b─âi cu lumini╚Ťe multicolore, cu ocazia Cr─âciunului. Kylie e ├«ns─ârcinat─â a doua oar─â cu rapperul Travis Scott (30 de ani). Ei mai au ├«mpreun─â o feti╚Ť─â numit─â Stormi, de 3 ani.

image
Vila lui Kylie Jenner pare desprinsă din povești - foto Profimedia
image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg