Andreea Bălan: „Am fugit de acasă, la 18 ani. Nu mai îmi plăcea cum se ocupa tata de mine”

Ultima actualizare:

Andreea Bălan, 38 de ani, a relatat un episod dramatic din viața ei, în cadrul podcastului „Aproximativ - Discuții cu Gojira”. Un detaliu dramatic, dar decisiv în formarea ei, din toate punctele de vedere.

Atunci când a împlinit 18 ani, Andreea Bălan a fugit de acasă. Voia să devină independentă și era dezamăgită că nu reușise să pună mâna pe banii produși cu trupa Andre, când cânta împreună cu Andreea Antonescu. Totodată, cu maturitate, artista recunoaște că acest detaliu a fost un veritabil colac de salvare.

S-a ocupat tata până la 18 ani, apoi am fugit de acasă și am început să mă ocup singură. Nu mai îmi plăcea cum se ocupa tata de mine. Aflasem că banii din Andre se cheltuiseră, nu mai era nimic. Mie mi se părea o nedreptate și am vrut să îmi iau cariera în mâini, ca să mă ocup singură și să pot să-mi gestionez singură banii.”, i-a povestit Andreea Bălan lui Gojira.

Episodul este unul destul de puțin cunoscut publicului, întrucât în memoria colectivă a rămas capitolul când Andreea Antonescu a făcut „revoluție” și a plecat de acasă, pornind un scandal monstru cu regretatul ei tată. Rămâne memorabilă scena când Andreea Antonescu era în fostul studio al lui Marius Tucă, la Antena 1, și povestea despre relația tensionată avută cu tatăl ei, iar luminile s-au întrerupt pentru scurt timp, moment în care jumătatea brunetă a trupei Andre a intrat în panică.  Într-un moment de umor nu prea inspirat, Marius Tucă i-a sugerat invitatei că e mâna tatălui ei, moment în care Andreea Antonescu s-a panicat și mai rău.

Revenind la fuga Andreei Bălan, momentul a fost relatat chiar de fost fostul ei impresar, Marius Gavrilă, în cartea „Cheia succesului meu”. 

„Avea 19 ani şi după o copilărie şi-o adolescenţă sacrificate în schimbul popularităţii şi a unei posibile bunăstări, muncea degeaba. Copil muncitor mai ceva ca o furnicuţă, Andreea ajunsese să plătească de ceva vreme greşelile părinţilor săi naivi, care au semnat, fără să conştientizeze repercusiunile sale, un contract de impresariat păgubos şi strict. După câteva luni de management chior, Andreea înlocuise dezamăgirea cu lipsa de încredere în familia sa, mai precis aproape non-stop se certa cu tatăl ei. M-a alarmat spunându-mi hotărât: «Vreau să mă mut în Bucureşti». A doua zi am rezervat un apartament cu chirie în Bucureşti. Departe de familia ei, a învăţat să trăiască, s-a maturizat singură şi a ajuns prin propriile puteri un artist consacrat”, a relatat Marius Gavrilă momentul în care artista și-a deschis aripile.

De altfel, Andreea Bălan recunoaște că acel episod, deși nu a fost unul plăcut, a ajutat-o să fie cine este astăzi. „Dacă ai fi avut atâția bani pe mână?”, a întrebat-o Gojira pe Andreea Bălan. „Nu aș fi fost astăzi cine sunt. E simplu. A fost o lecție. Acum știu. La vremea respectivă, evident că am luat-o ca pe o dramă.(...) Fiecare greșeală din trecut te-a ajutat să ajungi omul de azi. Dacă tatăl meu investea la vremea respectivă în terenuri sau în case, aș fi fost o milionară și nu aș fi avut ambiția de a continua ceea ce am început atunci. Eu din sărăcie am vrut să mă mențin și să revin la ceea ce fusesem”, a explicat Andreea Bălan.

Anii au confirmat că Andreea Bălan a procedat corect. Prin muncă intensă, ea a reușit să se impună atât ca interpretă, dar și ca personalitate TV, în diverse producții de succes.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner ioana nastase png
banner america express png
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg