Delia și-a numărat operațiile estetice! „Botoxul e sfânt! Vreau să-mi operez și nasul!”

Ultima actualizare:

Delia Matache recunoaște că a apelat la intervențiile estetice non-invazive. Solista își dorește, însă, un nas „în vânt”, însă gândul unei intervenții chirugicale dureroase o sperie.

Delia Matache se poate lăuda, la cei 41 de ani, cu un chip aproape perfect. Solista recunoaște că, odată cu trecerea anilor, a început să apeleze la proceduri estetice non-invazive.

Solista și-a acoperit ridurile de expresie cu botox și acum își dorește cu ardoare să-și opereze și nasul. Din păcate, nu și-a făcut curaj pentru o astfel de intervenție chirurgicală.

Vreau să-mi fac și nasul, dar nu am curaj! Un pic așa, îl urăsc uneori. N-am curaj. El e ok așa cum e, dar ar putea să fie mai frumos, mai în vânt. Dacă mă încrunt fac cuta aia la nas, de zici că sunt cățel nervos! Cutele astea le fac genetic . Nu au legătura cu vârsta că le fac de la 20 de ani!

„Botoxul nu te face mai frumos, doar îți blochează un mușchi”

Botoxul e, într-adevăr, sfânt! Decât să dai banii pe o cremă antirid, mai bine îți rezolvi problema. Dar botoxul nu te face mai frumos, ci doar îți blochează un mușchi. Acidul hialuronic la nivelul feței nu l-am încercat și cum îmi arată mie simetria naturală a feței, nu cred că am nevoie.

N-aș avea nevoie de bărbie sau de pomeți. La buze am încercat, mi se pare drăguț să fie mai pline, dar totuși nu exagerat. Cam atât, lasere și alte tratamente nu am încercat, însă aș vrea să încerc. Mi se pare că sunt în urmă rău la capitolul ăsta. Bine, nici nu am răbdare de așa ceva prea mult. Prefer să-mi fac acasă măști” a dezvăluit Delia, pe contul ei personal de Tik-Tok.

Delia Matache, cunoscută sub numele de scenă Delia, este una dintre cele mai iubite și mai rebele cântărețe de la noi. Artista, în vârstă de 41 de ani, a creat o adevărată isterie, recent, în mediul on-line după ce a declarat că nu și dorește copii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
86957fc2 de92 4ad0 8615 0b3603dab884 jpg
banner adela popescu png
andreea balan si victor instagram jpg
cub florin salam bun png
banner aniversării copii png
banner alexia eram 2 png
banner andreea balan victor cornea png
image
actualitate.net