Delia și-a numărat operațiile estetice! „Botoxul e sfânt! Vreau să-mi operez și nasul!”

Ultima actualizare:

Delia Matache recunoaște că a apelat la intervențiile estetice non-invazive. Solista își dorește, însă, un nas „în vânt”, însă gândul unei intervenții chirugicale dureroase o sperie.

Delia Matache se poate lăuda, la cei 41 de ani, cu un chip aproape perfect. Solista recunoaște că, odată cu trecerea anilor, a început să apeleze la proceduri estetice non-invazive.

Solista și-a acoperit ridurile de expresie cu botox și acum își dorește cu ardoare să-și opereze și nasul. Din păcate, nu și-a făcut curaj pentru o astfel de intervenție chirurgicală.

Vreau să-mi fac și nasul, dar nu am curaj! Un pic așa, îl urăsc uneori. N-am curaj. El e ok așa cum e, dar ar putea să fie mai frumos, mai în vânt. Dacă mă încrunt fac cuta aia la nas, de zici că sunt cățel nervos! Cutele astea le fac genetic . Nu au legătura cu vârsta că le fac de la 20 de ani!

„Botoxul nu te face mai frumos, doar îți blochează un mușchi”

Botoxul e, într-adevăr, sfânt! Decât să dai banii pe o cremă antirid, mai bine îți rezolvi problema. Dar botoxul nu te face mai frumos, ci doar îți blochează un mușchi. Acidul hialuronic la nivelul feței nu l-am încercat și cum îmi arată mie simetria naturală a feței, nu cred că am nevoie.

N-aș avea nevoie de bărbie sau de pomeți. La buze am încercat, mi se pare drăguț să fie mai pline, dar totuși nu exagerat. Cam atât, lasere și alte tratamente nu am încercat, însă aș vrea să încerc. Mi se pare că sunt în urmă rău la capitolul ăsta. Bine, nici nu am răbdare de așa ceva prea mult. Prefer să-mi fac acasă măști” a dezvăluit Delia, pe contul ei personal de Tik-Tok.

Delia Matache, cunoscută sub numele de scenă Delia, este una dintre cele mai iubite și mai rebele cântărețe de la noi. Artista, în vârstă de 41 de ani, a creat o adevărată isterie, recent, în mediul on-line după ce a declarat că nu și dorește copii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net