Delia, adevărul despre căsnicia cu Răzvan. De câte ori au dormit, de fapt, separați: „Nu cred că mi-ar plăcea”

În anul 2012, Delia și Răzvan Munteanu se căsătoreau, iar în timp au demonstrat că formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Astăzi formează nu doar un cuplu în viața personală, cât și un duo de excepție pe plan profesional. Ani buni au muncit enorm și se bucură, acum, de toate realizările lor.

Chiar și în jurul lor au apărut anumite speculații, la fel cum s-a întâmplat și în cazul altora, însă nu s-a pus vreodată problema de separare sau divorț. În cadrul podcastului lui Goji, Delia a vorbit despre începuturile lui Răzvan în cariera de manager al ei, dar și despre cât de priceput este soțul său, în tot ceea ce face.

Delia, mândră până peste cap de Răzvan Munteanu

Foarte mândră de soțul său, Delia a mărturisit că ea și Răzvan Munteanu se înțeleg și se completează de minune unul pe altul. În căsnicia lor există un echilibru atât personal, cât și profesional, iar toate le merg cum nu se poate mai bine.

Artista a punctat faptul că ea a fost cea care i-a sugerat lui Răzvan să facă echipă împreună pe partea profesională, căci fusese dezamăgită de mulți manageri și de multe echipe și ajunsese să nu mai aibă încredere în nimeni.

După atâția ani împreună și atât de multe realizări, vedeta conștientizează că a luat cea mai bună decizie în momentul în care a ales ca soțul ei să se ocupe de ea, ca artist.

„Răzvan este pe științe exacte, eu sunt o parte creativă, el e cu spirit și calcule și de toate. Ne completăm perfect. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și am avut eu intuiția să-mi dau seama că el are potențial de așa ceva. Când ne-am cunoscut noi, nu făcea asta.

Ușor, ușor, am început să-mi dau seama că e extrem de talentat în treaba asta, în diverse lucruri. E un bun manager, e bun în multe direcții. Uneori nu înțeleg cum ține pasul cu toate lucrurile. E exact și calculat și știe foarte multă informație. Nu există ceva să nu știe. Mi se pare fenomenal. Simțindu-i potențialul, i-am zis: hei, tu, iubire! Nu ai vrea să facem treaba asta împreună, cumva? Simt că în momentul ăsta nu am încredere în nimeni, am avut experiențe cu oameni care m-au dezamăgit.

Delia și Răzvan Munteanu
Delia și Răzvan Munteanu

Citește și - De Revelion, artiștii își umplu conturile! Delia și Andra sunt plătite regește

Era ușor să furi, era ușor să mă furi. I-am zis lui Răzvan să fim o echipă, pentru că în el aveam încredere. Suntem o familie, hai să facem chestii frumoase împreună.

Acum e prins în multe alte direcții. Notează, scrie, continuu”, a spus Delia, despre soțul ei, Răzvan.

De câte ori au dormit separat, de fapt, cei doi

Tot în cadrul aceluiași podcast, Delia a dat și detalii din intimitatea mariajului cu Răzvan. Deși lumea se aștepta ca artista și soțul său să nu se vadă prea des, mai ales atunci când programul concertelor și al evenimentelor sale este extrem de ocupat, lucrurile stau, de fapt, cu totul diferit.

 „Ne vedem, nu avem mai mult de 2 seri nedormite împreună, doar pe motiv că eram eu plecată cu concertele. Maxim 3. Nu suntem departe unul de altul, nu am călătorit separat niciodată, de când suntem împreună. Nu cred că mi-ar plăcea. Mi se pare că suntem unul singur, mergem împreună”, a mai spus Delia.

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net