George Burcea e pe val în SUA! Datorită rolului lui Lurch din Wednesday, e idolul tuturor

Nimeni nu se aștepta ca un simplu rol să-i aducă celebritatea lui George Burcea, actorul care a fost căsătorit cu Andreea Bălan și acum are o relație cu Viviana Sposub. Este vorba de rolul lui Lurch din Wednesday, datorită căruia este invitat acum peste tot în lume. Trebuie să ai doar răbdare ca să ți se împlinească visele.

George Burcea la Comic Con în Las Vegas/ foto: Facebook
George Burcea la Comic Con în Las Vegas/ foto: Facebook

Devenit celebru la Hollywood și în toată lumea cu rolul majordomului Lurch din Wednesday, George Burcea (35 de ani) și iubita lui Viviana Sposub s-au mutat la New York. Și asta pentru că și el și Victor Dorobanțu, interpretul lui Mânuță, sunt chemați la o mulțime de evenimente, unele din ele chiar foarte bine plătite. După ce au fost la premiera din Los Angeles a serialului, unde au stat pe covorul roșu alături de numele grele precum Catherine Zeta-Jones, Jenna Ortega, Gwendoline Christie sau Christina Ricci, cei doi actori au început să primească invitații în străinătate. George Burcea este invitat peste tot, i se pune la dispoziție limuzină și tot felul de condiții de cinci stele.

George Burcea este Lurch din „Wednesday”
George Burcea este Lurch din „Wednesday”

Dacă în urmă cu câteva luni a dat autografe pe postere și materiale promoționale pentru fani și și-a sporit contul cu zeci de mii de euro, acum George Burcea este la un eveniment din seria Comic Con, din Las Vegas, unde dă din nou autografe. Actorul a publicat pe rețelele de socializare imagini de acolo și a scris lângă acestea „First day of Comic Con în Las Vegas. Mă simt atât de binecuvântat”. Iar acesta nu este primul la care participă, căci zilele viitoare va zbura în Costa Rica, în perioada 5-7 mai, la Comic Con - un eveniment organizat cu actori din serialul devenit celebru deja.

George Burcea si Victor Dorobantu pleaca si in Costa Rica
George Burcea si Victor Dorobantu pleaca si in Costa Rica

Se aude că pentru astfel de evenimente vedetele pot primi până la 20.000 de euro pentru câteva zile în care stau de vorbă cu fanii, își fac fotografii cu ei și dau interviuri despre serial.

Viviana Sposub si George Burcea s-au cunoscut intr-un reality-show
Viviana Sposub si George Burcea s-au cunoscut intr-un reality-show

Posibil că anul 2023 să fie unul foarte important pentru George Burcea. După ce a dat lovitura, reușind să fie cooptat într-o producție Netflix cu buget mare, serialul Wednesday regizat de Tim Burton, care îi are în rolurile principale pe Catherine Zeta-Jones, Jenna Ortega și Christina Ricci, actorul a fost anunțat, potrivit surselor Click!, că rolul său, Lurch, șoferul familiei Addams, va primi o importanță mai mare în cel de-al doilea sezon. „George nu are voie să dea detalii despre proiectele pe care le are prin contract. De aceea nici nu va declara nimic în următoarea perioadă”, ne-au mărturisit surse din apropierea actorului.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net