Victor Dorobanțu a dezvăluit secretul! Cât trebuia să stea la machiaj pentru personajul Thing din „Wednesday”

În cadrul podcastului lui Speak, Victor Dorobanțu a vorbit despre personajul pe care l-a interpretat în serialul „Wednesday”, celebrul Thing (Mânuță). Magicianul a dezvăluit că machiajul dura foarte mult, în medie cam 3 ore, mai ales că era vorba de mulaje din silicon pentru ca mâna să poată arăta de speriat. 

Victor Dorobanțu a dezvăluit, în cadrul podcastului lui Speak, faptul că el ajungea primul la machiaj, întrucât personajul Thing necesita mult mai multă atenție din partea specialiștilor. De multe ori, spune el, era noapte, iar procesul era unul lung și anevoios. 

Victor Dorobanțu stătea chiar și 3 ore la machiajul lui Thing

Magicianul a vorbit și despre mulajele care ajutau în realizarea personajului Thing. Acestea proveneau dintr-un atelier special din Spania, iar make-up artiștii care se ocupau atât de el, cât și de întreaga echipă, erau extrem de pretențioși.

„Machiajul a fost un proces super complicat. În fiecare zi, de fapt noaptea, că de multe ori era noapte când veneam la filmări. Ajungeam cu mult înaintea celorlalți, să fac asta. La ceilalți actori dura atât de mult machiajul. În primele episoade, până ne-am obișnuit cu machiajul, echipa respectivă, care e cea mai bună și care a făcut machiaj pentru toată industria...La început a durat foarte mult, erau foarte perfecționiști.

Toate mulajele și cicatricile erau făcute în Spania, la atelierul tipului respectiv. Nu le plăcea, le trimiteau înapoi”, a spus Victor Dorobanțu, în podcastul lui Speak. 

„Cel mai greu moment a fost scena aia în care pățește Thing ceva rău”, a mai adăugat Victor Dorobanțu, făcând referire la momentul în care Thing este „înjunghiat”, iar unchiul Fester îi aplică manevre de resuscitare.

Citește și - George Burcea face ravagii printre femei, după rolul lui Lurch din „Wednesday”. E isterie totală pe TikTok!

Ce a spus Victor Dorobanțu despre Jenna Ortega

În timpul liber de după filmări, deși limitat, Victor Dorobanțu s-a asigurat că îi face pe colegii de platou să se simtă cât mai în largul lor. Cunoscutul magician a mai povestit, în spațiul public, despre faptul că Jenna Ortega era o fire mai rece și cu greu putea să o facă să zâmbească. 

Era atât de dedicată personajului, încât inclusiv în timpul liber rămânea cu anumite caracteristici ale lui Wednesday Addams. Mai mult, potrivit declarațiilor lui Victor, Jenna Ortega iubea să se plimbe noaptea pe străzile din București, fiind uimită de faptul că poate face asta, ca femeie, în siguranță. 

„Am avut și momente când am putut să ne petrecem timpul liber împreună, dar nu puteai să scoți prea mult de la ea. Știu că se plimba foarte mult după filmări, prin București. Era impresionată de faptul că, în România, poți merge în siguranță noaptea pe stradă, ca femeie.

Au vizitat tot felul de locuri, am încercat să îi plimb eu personal cu mașina pe unde am putut, la Castelul Bran. Erau toți curioși ce e cu Dracula. Le-am explicat că nu era Dracula, ci Vlad Țepeș. I-am plimbat și în zona de litoral, la munte, au fost foarte curioși, auziseră destule lucruri despre România. Asta au văzut, nu au văzut neapărat lucrurile rele”, a spus Victor Dorobanțu, despre Jenna Ortega. Din fericire, actrița a rămas cu o impresie bună despre România, după cum chiar ea a declarat.

„Am întâlnit unii dintre oamenii mei favoriți de pe planeta asta acolo. Cred că oamenii de acolo sunt minunați și e foarte frumos și locul unde se află școala noastră (n.r. Academia Nevermore). E cool fiindcă am filmat la castele adevărate. Unul din locurile în care am fost a fost Sinaia și totul părea făcut în Photoshop. Nici măcar nu îmi venea să cred și s-a potrivit foarte foarte bine cu estetica serialului, așa că a fost foarte potrivit”, a spus aceasta. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net