Starurile din Wednesday se despart cu greu de România. Ce a comentat Gomez Addams despre părinții români

Ultima actualizare:

Actorii din celebrul serial Wednesday, produs de Netflix și filmat într-o bună măsură și în România, fac ce fac și revin cu gândul la țara noastră. Este și cazul actorului portorican Luis Guzman, adică Gomez Addams, care a analizat o serie de expresii autohtone, reacții ale părinților în relația cu copiii și le-a acordat note.

Simpaticul actor portorican a primit o listă de reacții nervoase, specifice părinților din România, și le-a citit, în engleză, apoi și-a dat cu părerea, într-un mod amuzant și a acordat note. „Când copilul strănută, părintele spune, în 9 din 10 cazuri, „Dacă răcești, nici nu mă uit la tine”. În nici un caz! O să dau nota 1. Nu le poți spune asta copiilor. Ai grijă de ei, iubește-i. Pentru că știi ce se va întâmpla? Vor strănuta lângă tine și apoi o să te trezești că vei strănuta și tu!”, este una dintre reacțiile analizate și notate de simpaticul Luis Guzman.

Evident, românii care au urmărit clipul publicat pe pagina de Instagram a Netflix s-au împărțit în mai multe tabere. dacă unii s-au amuzat de reacțiile lui Luis Guzman, alții au ținut morțiș să atragă atenția asupra modului greșit de traducere a expresiilor autohtone, iar unii chiar au susținut că nu recunosc respectivele expresii.

Cum stilul de machiaj al personajului Wednesday Addams a atras mulți fani, Netflix a publicat un clip realizat de Nirvana Jalalvand, artista responsabilă de transformarea actriței Jenna Ortega în Wednesday Addams. Clipul a fost realizat în cabinele Studiourilor Buftea și este redat cu viteză, artista recunoscând că cel mai dificil a fost să obțină o lungime egală a celebrelor cozi împletite ale personajului Wednesday.

De altfel, Christina Ricci, actrița care a dat viață personajului în celebra serie de filme Familia Addams, din anii 1991 și 1993, a fost, de asemenea, distribuită în serial, în rolul profesoarei Thornhill.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net