Starurile din Wednesday se despart cu greu de România. Ce a comentat Gomez Addams despre părinții români

Ultima actualizare:

Actorii din celebrul serial Wednesday, produs de Netflix și filmat într-o bună măsură și în România, fac ce fac și revin cu gândul la țara noastră. Este și cazul actorului portorican Luis Guzman, adică Gomez Addams, care a analizat o serie de expresii autohtone, reacții ale părinților în relația cu copiii și le-a acordat note.

Simpaticul actor portorican a primit o listă de reacții nervoase, specifice părinților din România, și le-a citit, în engleză, apoi și-a dat cu părerea, într-un mod amuzant și a acordat note. „Când copilul strănută, părintele spune, în 9 din 10 cazuri, „Dacă răcești, nici nu mă uit la tine”. În nici un caz! O să dau nota 1. Nu le poți spune asta copiilor. Ai grijă de ei, iubește-i. Pentru că știi ce se va întâmpla? Vor strănuta lângă tine și apoi o să te trezești că vei strănuta și tu!”, este una dintre reacțiile analizate și notate de simpaticul Luis Guzman.

Evident, românii care au urmărit clipul publicat pe pagina de Instagram a Netflix s-au împărțit în mai multe tabere. dacă unii s-au amuzat de reacțiile lui Luis Guzman, alții au ținut morțiș să atragă atenția asupra modului greșit de traducere a expresiilor autohtone, iar unii chiar au susținut că nu recunosc respectivele expresii.

Cum stilul de machiaj al personajului Wednesday Addams a atras mulți fani, Netflix a publicat un clip realizat de Nirvana Jalalvand, artista responsabilă de transformarea actriței Jenna Ortega în Wednesday Addams. Clipul a fost realizat în cabinele Studiourilor Buftea și este redat cu viteză, artista recunoscând că cel mai dificil a fost să obțină o lungime egală a celebrelor cozi împletite ale personajului Wednesday.

De altfel, Christina Ricci, actrița care a dat viață personajului în celebra serie de filme Familia Addams, din anii 1991 și 1993, a fost, de asemenea, distribuită în serial, în rolul profesoarei Thornhill.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net