Cât te costă să te îmbraci ca Wednesday Addams. Ce crezi, îți permiți?

Vă spunem tot noi: mult! Cel puțin pentru o persoană cu un salariu din România, căci piesele vestimentare îmbrăcate de Jenna Ortega sunt o adevărată comoară. Noi vrem să vă prezentăm astăzi, pe rând, outfiturile celebrei Wednesday Addams, dar și prețurile acestora.

Cât costă să te îmbraci ca Wednesday Addams

Ținutele îmbrăcate de Jenna Ortega în „Wednesday” au început să facă furori pe TikTok, dar și pe celelalte rețele de socializare. Haideți să vedem cât ne-ar costa dacă am vrea să ne îmbrăcăm precum Wednesday! Desigur, ținutele sunt realizate cu elemente și piese vestimentare asemănătoare, nu identice cu cele purtate de Jenna Ortega, în producția Netflix. 

Celebra rochie cu buline, din scena cu piranha

Supărată că fratele ei, Pugsley, a fost umilit și băgat în dulap de alți colegi mai mari din liceu, Wednesday Addams merge la bazinul de înot (bazinul Dinamo), acolo unde se distrau puștii-problemă și eliberează câțiva piranha. În scena respectivă, Wednesday poartă o rochie neagră, cu buline albe și un guler stil Peter Pan. 

Wednesday, în scena cu piranha de la bazin
Wednesday, în scena cu piranha de la bazin

Dacă vrei să porți o asemenea rochie, iată 4 variante asemănătoare:

Variante de rochii stil Wednesday
Variante de rochii stil Wednesday

Prima dintre ele este rochia  Alessandra Rich Lace-trimmed Polka-dot Mini Dress, cu un preț de 1,781 de dolari. Cea de-a doua opțiune este tot o creație semnată de  Alessandra Rich, mai exact Polka Dot Silk Mini Dress, în valoare de 1,593 de dolari. 

Cea de-a treia opțiune pentru tine, dacă vrei să arăți ca Wednesday, este rochia Sandro Faure Polka Dot-print Dress, cu un preț ceva mai accesibil - 446 de dolari. 

Ultima opțiune, dar nu cea din urmă:  Tout à Coup Pointed-collar Shift Dress. Aceasta este cea mai ieftină opțiune și costă 171 de dolari. 

Nu rata - Jenna Ortega, interviul complet despre personajul Wednesday Addams. La ce oră începeau filmările și cum s-a „metamorfozat”

Uniforma personalizată purtată de Wednesday Addams

Ajunsă la Nevermore, Wednesday primește o uniformă cel puțin specială. Pentru că „este alergică la culori”, fiica Morticiei și a lui Gomez Addams poartă o uniformă neagră, cu totul deosebită. Iată ce piese vestimentare poți combina, pentru a te apropia de outfitul ei!

Uniforma de la Nevermore
Uniforma de la Nevermore

Sacoul Thom Browne Cropped Pinstripe Blazer, în valoare de 4,330 de dolari, este o alegere excelentă în acest sens. Piesa vestimentară se aseamănă cu cel purtat de Wednesday în serial, însă nu este chiar identic. 

Mergem mai departe și ajungem la cămașă. Pentru că Wednesday Addams poartă o cămașă albă simplă, stiliștii îți recomandă varianta Victoria Beckham Long-sleeve Cotton Shirt, în valoare de 639 de dolari. Desigur, outfitul nu ar fi complet fără celebra fustă cu pliuri. Pentru a te apropia de look-ul lui Wednesday, trebuie să porți piesa Sacai Pinstripe Pleated Midi Skirt. Prețul acesteia este de 1,027 de dolari. 

Variante de piese vestimentare stil uniformă
Variante de piese vestimentare stil uniformă

Ținuta lejeră cu hanorac și tricou cu dungi, cea mai accesibilă

La un moment dat, Wednesday Addams este surprinsă în timp ce scrie la mașina de scris câteva lucruri despre monstrul Hyde, cel care a terorizat orașul. În secvențele respective, Jenna Ortega poartă un hanorac oversized, un tricou în dungi și totul pare cum nu se poate mai simplu. 

Wednesday, în scena cu redactarea cartii sale
Wednesday, în scena cu redactarea cartii sale

Deși nu e simplu, nu vă faceți griji, avem variante și pentru această ținută! Puteți alege următoarele piese vestimentare dacă vreți să reproduceți cel mai lejer outfit marca Wednesday Addams. De asemenea, luate pe rând, piesele sunt cu mult mai ieftine. 

Variante de ținute lejere stil Wednesday
Variante de ținute lejere stil Wednesday

De exemplu, ai nevoie de un tricou cu dungi Balmain Stripe Pattern T-shirt, în valoare de 642 de dolari. Mergem mai departe și ajungem la hanoracul negru stil rochie. Aici puteți alege Balenciaga Hoodie Cardigan. Prețul lui este de 1,120 de dolari. 

De asemenea, o altă variantă pentru înlocuirea piesei cu dungi este bluza cu mâneci lungi marca Comme Des Garçons Play Double-heart Logo Striped T-shirt. Prețul ei este de-a dreptul accesibil: numai 170 de dolari. În locul cardiganului de la Balenciaga, dacă nu vă permite bugetul, puteți cumpăra The North Face Fleece Jacket, un hanorac stil jachetă care se potrivește perfect. Prețul piesei vestimentare este de 286 de dolari.

Rochia balului, în diverse variante

Rochia pe care Thing o fură dintr-un magazin de antichități pentru Wednesday Addams a făcut și ea furori printre doamne și domnișoare. Iată ce poți cumpăra, pentru a te apropia de outfitul Jennei. 

Wednesday și Tyler, în momentul balului
Wednesday și Tyler, în momentul balului

Prima opțiune este Comme Des Garçons Noir Kei Ninomiya Tulle-detail Jersey Mini Dress, cu un preț de 685 de dolari. 

Cea de-a doua opțiune și poate cea mai apropiată de rochia purtată de Jenna Ortega în seara balului este, spunem noi, Giambattista Valli Tiered Tulle Dress. Prețul acesteia este de 5,170 de dolari. 

Variante rochii în stilul celei pe care a purtat-o Wednesday, la bal
Variante rochii în stilul celei pe care a purtat-o Wednesday, la bal

O altă variantă este piesa Shanshan Ruan Tulle-detailed Open-back Dress, cu un preț de 1,185 de dolari, dar și creația Twinset Sequin-embellished Tulle Mini Dress, de 553 de dolari. Și acum, la final, ce ziceți? Vă permiteți să vă îmbrăcați precum Wednesday Addams? Desigur, piesele de designer pot fi înlocuite și cu altfel de haine, atâta timp cât se apropie de ținutele purtate de celebra actriță Jenna Ortega și nu trebuie neapărat să aparțină brandurilor menționate. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net