Starurile „Wednesday”, oripilate de mâncarea românească! Cum au reacționat atunci când au servit carnați și ciuperci umplute

Actorii serialului „Wednesday” de pe Netflix au fost încântați de România, mai ales că în promo-ul producției, unii dintre ei chiar au vorbit limba noastră. Pentru că au petrecut foarte mult timp la noi în țară pe parcursul filmărilor, în mod inevitabil, toți au făcut cunoștință cu bucătăria românească!

Actorii din „Wednesday” oripilați de mâncarea românească!
Actorii din „Wednesday” oripilați de mâncarea românească!

Găzduiți de țara noastră pentru filmările serialului-fenomen „Wednesday”, actorii au devenit extrem de cunoscuți în rândul românilor, mai ales în ceea ce privește adolescenții care deja îi numesc idoli. 

Filmările din România au fost, pentru toți, o adevărată premieră, căci ne îndoim de faptul că vreunul dintre ei a mai poposit vreodată pe meleagurile noastre. 

Actorii din serialul „Wednesday”, reacție hilară atunci când au servit cârnați și ciuperci umplute

Pe conturile lor de Instagram, mai mulți actori din „Wednesday” au postat cam tot ce au făcut în România: de la locurile în care au filmat, la cadre din serial și chiar meniurile pe care le-au servit.

Citește și - George Burcea, în lacrimi! Ce l-a dezamăgit pe celebrul actor la producția „Wednesday”

Tinerii nu s-au arătat a fi prea încântați de mâncarea românească și, într-o notă umoristică, au stârnit un val de comentarii pe conturile lor de pe rețelele de socializare. Cea care a publicat imaginile haioase este nimeni alta decât Joy Sunday, cea care o interpretează pe Bianca, sirena cu puteri supranaturale. Imediat după publicarea imaginilor, comentariile au început să vină unele după altele, care mai de care mai amuzante!

„Continuă să mă sperii cu fotografii cu micul dejun și voi plânge / Doamnelor și domnilor, uitați un delicios cârnat răsucit românesc, servit pe o substanță misterioasă și cu garnitură de ciuperci umplute / Pare la fel de rău ca prânzul meu de la școală”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-au lăsat atât starurile „Wednesday”, cât și internauții care le-au văzut postările haioase.

Cât costă să vizitezi studiourile de la Buftea unde s-au filmat cadrele din orașul Jericho

Deși multe persoane au crezut că serialul „Wednesday” a fost filmat în locații din străinătate, Tim Burton a fost fascinat de țara noastră, așa că a pus producția „pe pirostrii” chiar în România. 

Pentru cei care nu știau încă, orășelul Jericho, înfățișat în serialul Wednesday este tot în România. Mai exact, în Buftea, acolo unde se montează diverse seriale sau filme românești, dar și diverse videoclipuri ale artiștilor muzicali. 

Bucuria e cu atât mai mare cu cât orașul Jericho, construit în întregime pentru serialul „Wednesday” se poate vizita! Potrivit informațiilor de pe TikTok, intrarea costă 200 de lei de persoană și, în acest preț, cine se încumetă la vizită primește și o masă la restaurantul cinematografic de acolo. 

În orășelul Jericho din Buftea poți vedea celebra cafenea locală la care lucrează Tyler, biserica, statuia lui Crackstone (sau ce a rămas din ea, după ce a incendiat-o Wednesday), clădirea în care aceasta făcea terapie cu Dr. Kinbott, dar și magazinul de haine de unde și-a cumpărat Wednesday rochia cea neagră pentru balul de la Nevermore. 

Intrarea se face, se pare, în grupuri de minim 30 de persoane, așa că dacă vrei să vizitezi toate acestea locuri care au devenit, deja, virale, ia-ți familia, prietenii și nu mai aștepta!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
oana roman si marius elisei
cub claudia patrascanu png
sebastian ghiorghiu jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
iordache si bulimar jpg
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Sergiu Costache dur la filmari Clanul  jpg
cub Bia Khalifa png
ioana cosma (4) jpg