Tim Burton are o slăbiciune pentru români! Magicianul Antonio Satiru l-a cucerit pe marele regizor al miniseriei Netflix „Wednesday”

Ultima actualizare:

Cel mai înalt magician de la noi și cel mai înalt bărbat din țară, căci are 2.20 m, Antonio Satiru (28 de ani), ne-a povestit cum a ajuns să joace în noul serial realizat de Tim Burton, „Wednesday.

S-a creat un rol  special pentru el,  ca să poată  apărea în  serialul  „Wednesday”
S-a creat un rol special pentru el, ca să poată apărea în serialul „Wednesday”

„M-a sunat într-o zi agenția de casting care îmi spune de acest serial. Și căutau pe cineva pentru rolul de The Thing, mânutza din Familia Addams. Voiau un magician, deoarece dexteritatea noastră la mâini ne permite multe mișcări pentru un asemenea rol. După ce m-am întâlnit față în față cu Tim Burton, am aflat că nu am luat rolul...

Totuşi, i-a plăcut lui Tim Burton ceva anume la mine, pentru că a insistat foarte mult să fiu luat în serial și a creat un rol nou pentru mine - Nebunul. Nu e cine știe ce rol, dar e clar că voia să mă țină datorită înălțimii. În poveste, fiica familiei este trimisă la o școală specială cu monștri, pentru că face multe tâmpenii. Și eu sunt acolo profesorul vampirilor.”, a povestit magicianul Antonio, în exclusivitate pentru Click!.

Tim Burton
Tim Burton

Și George Burcea joacă în miniseria Netflix „Wensdey”

Actorul George Burcea interpretează rolul majordomului familiei Addams, Lurch. Producția live action „Wednesday” este o continuare a celebrului film „The Addams Family”, însă, de această dată, în prim-plan este Jenna Ortega, care joacă rolul fiicei obsedate de moarte a familiei horror.

Așadar, seria realizată de către Tim Burton se focusează pe anii de studenție ai tinerei Wednesday la Nevermore Academy. Din miniseria Netflix mai fac parte și Catherine Zeta-Jones, în rolul Morticia Addams, și Luis Guzmán, care va fi soțul personajului, Gomez Addams. Filmările distribuției au avut loc și în România, unde actorii de peste hotare au jucat și s-au arătat încântați de meleagurile noastre.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net