George Burcea, în lacrimi! Ce l-a dezamăgit pe celebrul actor la producția „Wednesday”

Ultima actualizare:

Sezonul 1 al serialului-fenomen „Wednesday” a fost foarte apreciat de fanii genului. Toți românii au așteptat cu sufletul la gură să-l vadă pe George Burcea în rolul lui Lurch, însă, din păcate, acesta nu a apărut în prea multe cadre. Cu ochii în lacrimi și cu umorul său aparte, Burcea a ironizat situația printr-un clip video pe cât de haios, pe atât de realist!

George Burcea, în rolul lui Lurch
George Burcea, în rolul lui Lurch

George Burcea, dezamăgit de cadrele puține în care a apărut drept Lurch

Lurch din „Wednesday” nu se bucură de prea multe cadre. Personajul interpretat de George Burcea apare în primul episod, atunci când Morticia, Gomez și Pugsley o conduc pe Wednesday la internatul Nevermore (castelul Cantacuzino din Bușteni), mai apare într-un cadru în care Morticia îi cere să-i dea un glob de cristal și în ultimul episod, în timp ce o conduce pe Wednesday acasă, de la internatul Nevermore. Mai există câteva cadre „fugitive” cu Lurch în orășel, atunci când părinții lui Wednesday vin să petreacă 2 zile cu aceasta, în weekendul părinților. 

Nu rata - S-a aflat! Locurile din România în care s-a filmat pentru serialul „Wednesday”, de pe Netflix

Practic, Lurch nu e prea activ în producția semnată Tim Burton. Cu umorul său caracteristic, dar și cu o doză de adevăr ieșită la lumină, George Burcea s-a filmat costumat în hainele lui Lurch, în timp ce este închis într-o celulă.

Cu ochii în lacrimi, actorul a transmis un mesaj extrem de important: „Cum te simți atunci când Tim Burton îți acordă numai o mică parte în show”, a scris Burcea, în dreptul videoclipului postat pe TikTok, la care a adunat, până acum, peste 3.600 de aprecieri. 

Internauții i-au citit imediat dezamăgirea, așa că au venit în ajutorul lui George Burcea cu numeroase comentarii încurajatoare. 

„O să ajungi mare oricum! Ești un actor desăvârșit! / Am văzut serialul🥰 Este foarte frumos, recomand🥰🥰🥰 / Catherine a apărut în câteva scene și să nu uităm cine este ea...deci be happy😅 / Lurch, când apare sezonul 2”? Acestea au fost doar câteva dintre comentariile pe care i le-au lăsat internauții, la postarea sa. 

Celebrul actor, mândru de realizarea lui

Acum ceva timp, atunci când i s-a distribuit rolul lui Lurch, George Burcea a fost extrem de încântat. Despre asta, declara: „Încă am proaspătă în minte imaginea unui băiețel din Puțureni care era fascinat de cinematografie și de actorii pe care îi vedea pe TVR abia după ce termina treaba la animale.

Mi se pare încă ireal că tot el, după vreo 25 de ani, își urmează visul și joacă acum alături de Catherine Zeta-Jones, LUIS Guzman, Christina Ricci (și lista nu se termină aici), sub bagheta magică a lui Tim Burton. Credeți în voi, în vise… în Dumnezeu! Toate se așează așa cum trebuie! Mă simt binecuvântat”.

Ce-i drept, fanii serialulul „Wednesday” se așteptau la ceva mai multe cadre cu George Burcea, așa cum probabil spera și actorul. Dar, cine știe... poate numărul de vizionări de pe Netflix îl va determina pe Tim Burton să pună „la bătaie” și sezonul 2 pentru cei care au rămas cu semne de întrebare. Ultimul episod al serialului se încheie cu Lurch, în timp ce o duce pe Wednesday acasă, de la Nevermore. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
netflix shutterstock jpg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
sebastian stan trump jpg
Buscu si Hristache 1536x864 jpeg
netflix pixabay jpg
banner mioara roman catinca roman png
andreea esca sacou rosu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net