Cine este actorul roman care a jucat rolul „Thing”, în „Wednesday”. George Burcea nu e singurul norocos

Celebrul serial „Wednesday” de pe Netflix a fost punctul de apogeu pentru numeroase personaje. De exemplu, pentru George Burcea, producția a reprezentat cel mai mare succes din cariera sa de actor. Acesta nu a fost, însă, singurul actor român care a participat la filmări. 

Victor Dorobanțu, în rolul lui Thing, alături de Jenna Ortega (Wednesday Addams)
Victor Dorobanțu, în rolul lui Thing, alături de Jenna Ortega (Wednesday Addams)

Printre românii care s-au bucurat de un rol în producția „Wednesday” de pe Netflix se numără și magicianul Victor Dorobanțu. Acestuia i s-a atribuit rolul Thing (n.r. - Mânuță) și a fost extrem de încântat de asta!

Deși „ascuns”, a fost tot timpul prezent lângă Jenna Ortega!

Victor Dorobanțu este magician și provine din Ploiești. Acesta a acceptat cu mare bucurie rolul celei mai celebre mâini din lume, anume Thing și deși a stat ascuns în fața telespectatorilor, a fost mereu prezent lângă Jenna Ortega, faimoasa actriță care a jucat rolul lui Wednesday. Pe toată durata filmărilor, chipul lui Victor Dorobanțu nu s-a văzut deloc, corpul acestuia fiind în permanență acoperit cu un costum special ce-l făcea, la montaj, „invizibil”. 

Tim Burton a fost extrem de încântat de abilitățile actoricești ale românului și a găsit rapid rolul perfect pentru el. Într-un interviu acordat pentru urban.ro, celebrul regizor american a vorbit despre Victor Dorobanțu și a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia. 

„Victor a fost distribuit ca actor, nu e doar o mână pentru mine. El e personaj complet. Are o structură și o expresivitate și o emoție a mâinii, o tipologie pe care o simți când o vezi chiar dacă nu o descrii în detaliu în cuvinte. E foarte expresiv, are o foarte bună mobilitate și coordonare a mâinii și a înțeles foarte bine ce înseamnă să faci actorie prin mâna ta”, a declarat Tim Burton pentru sursa citată. 

Citește și - S-a aflat! Locurile din România în care s-a filmat pentru serialul „Wednesday”, de pe Netflix

A ieșit învingător în fața altor magicieni din România

Deși nu pare greu deloc, rolul pe care l-a avut Victor Dorobanțu a fost unul extrem de dificil și care i-a pus multe piedici. Îmbrăcat în costumul special, românul a trebuit să se adapteze și să stea ascuns după ziduri, pe sub mese, după mobilă și în multe alte locuri extrem de inaccesibile și chinuitoare. A meritat tot efortul, căci mulți dintre telespectatori au crezut, în primă instanță, că Thing este o mână făcută pe calculator, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație. Atât de bine a jucat românul nostru!

Invitat în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, Victor Dorobanțu a vorbit cu multă mândrie despre rolul pe care l-a avut în producția „Wednesday”. 

„Am înțeles că a fost o căutare destul de mare în mai multe țări pentru rolul ăsta. Când a venit regizorul în România, sunt sigur că a căutat aproape toți magicienii de la noi din țară. Eu, la rândul meu, sunt tot magician. Nu o să mă las niciodată de spectacolele mele de magie. Au căutat un actor care să aibă dexteritatea și personalitatea mâinii. A fost o serie de castinguri în care ni se spunea să trecem prin mai multe emoții cu mâna: arată-mi cum arată mâna ta îndrăgostită!”, a spus Victor Dorobanțu. 

După sezonul 1 care a fost un real succes, telespectatorii așteaptă, cu sufletul la gură, filmarea sezonului 2. Pentru moment, Netflix nu a oferit niciun răspuns în acest sens. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net