Ce pantofi a purtat Jenna Ortega, în serialul „Wednesday”. Nu oricine își poate permite să-i cumpere

Jenna Ortega a devenit un fenomen mondial, la numai 20 de ani. Actrița care o interpretează pe celebra Wednesday Addams în serialul cu același nume a inspirat milioane de femei din întreaga lume atât în privința ținutelor și a machiajului, cât și în privința atitudinii, a pantofilor, a coafurii și chiar și a replicilor. 

Wednesday Addams a devenit un fenomen pe scară largă! Pe TikTok există numeroase trenduri care sunt postate zi de zi de tinere din întreaga lume. 

Fiecare doamnă și domnișoară în parte încearcă să afle lucruri despre Wednesday Addams și, de ce nu, să le aplice în viața de zi cu zi. Unul dintre aspectele pe care nimeni nu le-a observat până acum este legat de pantofii pe care i-a purtat Jenna, în celebrele scene din serial. 

Ce pantofi de lux a purtat Jenna Ortega, în rolul lui Wednesday

Prima pereche de pantofi pe care a purtat-o și cea mai comună dintre acestea, pe care o încalță în viața de zi cu zi, la Nevermore, este una inedită. Wednesday Addams poartă, în majoritatea scenelor din serial, o superbă pereche de Prada Monolith lace up shoes, al cărei preț ajunge la 4.600 de lei. 

image

A doua pereche de încălțăminte care le-a cucerit pe tinerele din întreaga lume - Dr. Martens Platform Jadon. Ghetuțele costă nici mai mult, nici mai puțin de 1.000 de lei. 

image

Cea de-a treia pereche purtată, ocazional, de Wednesday este Dr. Martens 1461 Platform, cu un preț cuprins între 800-900 de lei.

image

O altă pereche de sneakers au atras atenția femeilor. Este vorba de cei negri, cu talpă foarte înaltă, albă. Aceștia aparțin brandului Naked Wolfe Slider Black și costă între 2.700-3.000 de lei, în funcție de locul de unde alegi să-i cumperi. 

image

Pantofii din seara balului costă 3.500 de lei

Ultima pereche purtată de Wednesday în serial, dar nu cea din urmă, însă cea mai valoroasă și îndrăgită este cea din seara balului. Pantofii încălțați de fiica familiei Addams au un toc pătrat, micuț, sunt lăcuiți și extrem de eleganți. 

Aceștia aparțin brandului Miss Jane Christian Louboutin, iar prețul lor ajunge la 3.500 de lei. 

image

Practic, numai pantofii purtați de Wednesday în serial valorează o avere și chiar dacă există numeroase femei care o admiră și care ar vrea să arate ca ea, e puțin probabil ca toate să-și poată permite achiziționarea acestor încălțări de lux. 

Pantofii purtați de Jenna Ortega, în Wednesday
Pantofii purtați de Jenna Ortega, în Wednesday

Cum poți să te îmbraci ca Wednesday Addams

Dacă iubești hainele negre, ești deja pe drumul cel bun și l-ai parcurs pe jumătate! Se știe clar că Wednesday Addams nu poartă decât negru și alb, așa că această combinație de nonculori e potrivită pentru toată lume. 

Dacă și tu vrei să arăți precum Wednesday, însă nu ai la îndemână un buget prea mare și nici timp pentru a merge la cumpărături, deschide dulapul și analizează cu atenție. Poți improviza cu ușurință, astfel că nu este cazul să-ți faci griji!

De exemplu, poți purta o pereche de dresuri negre, o pereche de pantofi tip Oxford sau bocanci masivi, tot negri, o rochie neagră simplă sau, dacă nu ai, o fustă neagră și un tricou negru. 

Dacă ești brunetă, ai tras Jackpotul! Împletește-ți două codițe și optează pentru un machiaj în stilul celebrului personaj (Tutorialul poate fi văzut aici --- Cum să te machiezi ca Wednesday Addams. Trendul care a înnebunit TikTok-ul! ) și gata!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

barbat suparat jpg
cub cornel Ilie png
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub Otniela png
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
cub lidia buble png
facebook messenger jpeg
image
image
image
image
image
image
baza inalt jpg
gunter jpg
codruta began jpg
Alin Chirilă webp
cub alexandra dinu png
cub cornel Ilie png