Cum să te machiezi ca Wednesday Addams. Trendul care a înnebunit TikTok-ul!

Jenna Ortega a devenit faimoasă la numai 20 de ani! Deși a intrat de la o vârstă fragedă în lumea actoriei, americanca a reușit să câștige simpatia tuturor prin rolul lui Wednesday Addams în producția Netflix ce-i poartă numele. 

Cum să te machiezi ca Wednesday Addams
Cum să te machiezi ca Wednesday Addams

Nu numai talentul actoricesc a impresionat o lume întreagă, ci și personajul în sine. Jenna s-a pliat perfect pe Wednesday și a făcut din hainele, machiajul și atitudinea ei, un adevărat trend.

Cum să te machiezi ca Wednesday Addams. Cel mai simplu tutorial

Pe TikTok, personajul Wednesday a devenit viral! Sute de mii de tinere din întreaga lume încearcă să-i copieze Jennei Ortega stilul vestimentar pe care îl are în producția Netflix, dar și machiajul. Cei mai cunoscuți make-up artiști din lume deja au lansat un trend în acest sens, iar noi îți explicăm astăzi, pas cu pas, tot ce trebuie să faci dacă vrei să te transformi în Wednesday Addams. 

Pentru că trebuie să arate „mai mult moartă decât vie”, așa cum spune Morticia despre fiica ei, Wednesday nu folosește niciun fel de anticearcăn. 

Fondul de ten trebuie să fie unul cu 2 nuanțe mai deschis decât pielea ta, astfel încât să obții acest efect de necomparat. De asemenea, pentru că nu folosește corector, Wednesday își lasă mândră cearcănele la vedere.

Dacă ești norocoasă și nu ai cearcăne, nu-ți face griji! Cu ajutorul unui fard maro cu subton roșu poți obține lejer efectul de cearcăne false. Conturingul este esențial în vederea realizării acestui tip de make-up, la fel și o pudră albă sau translucidă. Nu uita, aspectul nu trebuie deloc să fie unul fresh și viu, ci din contră!

Nu rata - S-a aflat! Locurile din România în care s-a filmat pentru serialul „Wednesday”, de pe Netflix

Pentru a arăta precum Jenna Ortega în rolul lui Wednesday Addams, pe pleoape trebuie să aplici un fard într-o nuanță închisă, negru sau chiar gri. Dacă vrei, poți obține un efect mai wow cu aplicarea de roșu închis și un dermatograf negru sau eyeliner, pe care să le blenduiești perfect cu fardul. Puțin rimel și niciodată gene false, căci actrița nu poartă un astfel de artificiu de înfrumusețare, în serial. 

La final, pentru ca look-ul să fie complet, trebuie să-ți conturezi buzele cu un fard maro destul de închis și să aplici un ruj roșu și puțin dermatograf negru, pentru efect. Blenduiești totul foarte bine și look-ul de Wednesday Addams este gata!

Dansul lui Wednesday, un alt trend de pe TikTok

Credeai că doar machiajul celebrului personaj a atras atenția? Ei bine, nu. Dansul pe care l-a avut Wednesday la balul de la Nevermore a fost reprodus de tineri din întreaga lume. Fie că e vorba de coregrafi profesioniști sau doar amatori ai dansului, toți s-au întrecut în mișcări și au încercat să devină Wednesday Addams. 

Într-un interviu acordat recent, Jenna Ortega a vorbit despre coregrafia dansului la care a lucrat de una singură. Actrița a mărturisit că s-a inspirat din stilul gotic al anilor 80 și a împrumutat mișcările tinerilor din cluburi de la vremea respectivă, de pe Youtube. 

Un alt aspect inedit pe care l-a dezvăluit Ortega a fost cel al sacrificiilor pe care a trebuit să le facă, pentru a deveni Wednesday. Actrița nu a clipit deloc pe durata filmărilor, iar când s-a întâmplat acest lucru, Tim Burton a tăiat scena și s-a filmat din nou. Practic, pentru actrița americană, personajul nu doar că a devenit parte din ea, ci și o mare provocare de a se autodepăși în această meserie!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net