Jenna Ortega, interviul complet despre personajul Wednesday Addams. La ce oră începeau filmările și cum s-a „metamorfozat”

Faimoasa actriță Jenna Ortega a vorbit, în cadrul unui interviu, despre cum a primit rolul lui Wednesday Addams. Americanca a fost extrem de încântată de mailul lui Tim Burton, mai ales că toată viața a fost comparată cu personajul „macabru”. 

Wednesday Addams i-a picat „mănușă” celebrei actrițe Jenna Ortega. Aceasta a fost fascinată de personajul pe care trebuia să-l interpreteze și susține că toată viața a fost comparată cu fiica Morticiei și a lui Gomez Addams. 

Interviul complet în care Jenna Ortega povestește cum a devenit Wednesday Addams

Redăm, în cele ce urmează, dezvăluirile complete făcute de actrița Jenna Ortega, cu privire la personajul Wednesday din Familia Addams. 

Numele meu este Jenna Ortega și iată cum am devenit Wednesday Addams. Am auzit prima dată de rolul lui Wednesday când am filmat pentru o producție horror, numită „X”. Într-o zi, am primit un mail de la Tim Burton în care acesta îmi spunea că dorește să se întâlnească cu mine, să discutăm despre rolul lui Wednesday. Am fost destul de surprinsă, nu știam dacă el știa cine sunt eu.

Jenna Ortega
Jenna Ortega

De fapt, eu am fost comparată cu Wednesday toată viața, așa că totul a fost cu atât mai ciudat. M-am simțit, în primă fază, ca și cum cineva mi-ar face o farsă. În privința mea, cred că oamenii nu-și dau seama când sunt serioasă sau apelez la sarcasm.

Când mi s-a oferit ocazia să am acest rol nici măcar nu mi-a trecut prin minte că aș putea să am atâția fani. Nu m-am gândit la asta nici măcar atunci când am început filmările și nici când am avut discuțiile cu cei de la Netflix.

Citește și - S-a aflat! Locurile din România în care s-a filmat pentru serialul „Wednesday”, de pe Netflix

Momentul începerii filmărilor a fost cel în care am realizat, cu adevărat, totul. M-am confruntat cu panica, dar și cu presiunea.

„Oamenii trăiesc pentru acest personaj”

Acum, oamenii trăiesc pentru acest personaj, îl iubesc, și-l tatuează pe corp. Personajul Wednesday a fost iubit și de Halloween, ani de zile.

Atunci când mă gândesc la Wednesday, încă mă ia panica. Mi-am zis: trebuie să fac asta și totul a fost perfect. Chiar stăteam nopțile, cu ochii pe tavan, gândindu-mă la personaj.

Am continuat ceva ce a început Christina (n.r. – Christina Ricci). Este înfricoșător! Așa cum am spus, este vorba de multă presiune, de ceva ce vrei să faci perfect, ceva la care oamenii au multe așteptări.

Jenna Ortega, în rolul lui Wednesday
Jenna Ortega, în rolul lui Wednesday

Mă gândeam că trebuie să mă duc la muncă la în fiecare zi pentru acest serial Netflix. Mama mea este asistentă la Urgențe, salvează vieți. Eu, la rândul meu, vreau să-i fac pe oameni să se simtă bine.

„Nu am vrut să o imit pe Christina Ricci”

Christina nu s-a alăturat la filmări decât pe final. Cred că poate o singură dată, în ultima săptămână de filmare.

Eu nu am vrut să o imit pe Christina Ricci, a fost important să avem o relație bună, iar în ceea ce privește ideile noastre, acestea sunt diferite și au fost diferite. Cred că eu, ca persoană, am evoluat foarte mult de când cu acest personaj.

A trebuit să mă asigur întotdeauna că am spatele drept, că nu îmi mișc prea mult mâinile, iar în prima săptămână de filmare a trebuit să învăț să nu clipesc deloc. Așa mi-a spus și Tim Burton: Tu nu trebuie să clipești.

Jenna Ortega
Jenna Ortega

Am clipit de câteva ori, căci e un lucru involuntar, pe care toți oamenii îl fac. Atunci când începeam filmările, eram foarte atentă la modul în care îmi controlez gesturile feței, trebuia să-mi relaxez mușchii.

„Mă trezeam la ora 4.30”

Trebuia să mă concentrez, de asemenea, să mă uit pe sub sprâncene, așa cum face ea. Tot ce pot să spun despre rolul meu este că a fost destul de intimidant. Tim Burton este ca un copil atunci când apreciază ceva.

Cum începea o zi de filmare? Mă trezeam la ora 4.30 și plecam spre platouri la ora 5.20, acolo mă îmbrăcam, mergeam la make-up, după care începeam treaba. Începeam, uneori, să mă blochez.

Erau zile în care filmam chiar și câte 12 ore. Prânzul nu era niciodată la aceeași oră, toți mâncam atunci când puteam. Nici după filmări nu terminam treaba, căci trebuia să repetăm pentru anumite cascadorii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net