Andrei Duban, actor în serialul „Wednesday”, de pe Netflix. Cadrul pe care nu l-a observat nimeni

Serialul „Wednesday” a oferit roluri, chiar și micuțe, multor români. Nimeni altul decât Andrei Duban apare și el într-un cadru, la celebra cafenea Girueta din orașul Jericho. Puțini sunt cei care au observat asta!

Andrei Duban apare în serialul „Wednesday”
Andrei Duban apare în serialul „Wednesday”

Andrei Duban a avut și el un mini-rol în serialul „Wednesday” de pe Netflix. Actorul  a apărut, ce-i drept, într-un cadru de numai 2-3 secunde, însă suficient încât cei cu ochii ageri să-l observe!

Când și unde apare Andrei Duban, în serialul „Wednesday”

În prima zi a lui Wednesday la internatul Nevermore, acolo unde copiii cu puteri speciale învață și sunt educați într-un mod mai aparte, apare și Andrei Duban. Scena ce conține cadrul cu actorul se desfășoară la cafeneaua Girueta din orașul Jericho (actualul platou de filmare din Buftea). 

Speriată de gândul că rămâne la Nevermore, Wednesday Addams pune la bătaie un plan de evadare. Ajunge la terapeuta Kinbott, îi cere să folosească toaleta, însă iese pe geam din clădire și ajunge la Girueta. Acolo îl întâlnește pe Tyler, un tânar ce lucrează ca barman în locația cu pricina. 

Citește și - Cum să te machiezi ca Wednesday Addams. Trendul care a înnebunit TikTok-ul!

Grăbită să prindă trenul și să plece, Wednesday se lovește de o problemă atunci când își comandă o cafea: espressorul nu funcționează.

Agilă și pricepută, fiica Morticiei și a lui Gomez Addams rezolvă problema espressorului, spre uimirea lui Tyler. Momentul discuției dintre cei doi este și momentul în care apare Andrei Duban, în timp ce își ridică paharul de cafea și părăsește Girueta. Cei care au observat acest detaliu sunt, desigur, fanii români înfocați ai serialului, care au postat degrabă cadrul cu pricina pe TikTok, acolo unde a devenit viral. 

Wednesday Addams, idolul tuturor adolescentelor

Jenna Ortega, în rolul lui Wednesday Addams, a devenit idolul tuturor adolescentelor, dar și al femeilor din întreaga lume. 

Încă de la lansarea serialului pe Netflix, actrița a captat atenția tuturor, iar pe TikTok s-au viralizat numeroase clipuri video legate de personajul inedit pe care îl interpretează. 

Adolescentele au început să copieze cam tot ce ține de Wednesday: ținute, încălțăminte, stilul în care este coafată Jenna Ortega în serial, machiajul și inclusiv dansul de la balul din Nevermore. 

Cei care au vizionat deja serialul „Wednesday” așteaptă cu sufletul la gură lansarea sezonului 2. Cu toate acestea, Tim Burton nu a oferit nicio informație în acest sens. Anumite surse au dezvăluit totuși, potrivit fanatik.ro, că marele Burton va lansa sezonul 2 în funcție de numărul accesărilor pe care îl va avea serialul de pe Netflix. 

„Nu știm nimic, încă. Vedem ce vor spune cifrele. Pentru ca sezonul 2 să fie filmat, Burton se așteaptă la ceva spectaculos în ceea ce privește numărul de ore al vizionării serialului. Așteptăm și noi să vedem despre ce este vorba, sperăm să se lanseze, a avut un impact mare asupra telespectatorilor, iar personajele sunt extrem de îndrăgite”, au declarat sursele respective, pentru publicația citată anterior. 

Cu toate acestea, există și anumite dezamăgiri legate de producția horror-SF. Se pare că unii fani ai familiei Addams s-au necăjit teribil atunci când au văzut că Morticia și Gomez nu apar decât în câteva scene.

Potrivit presei internaționale, serialul „Wednesday” nu este despre familia Addams, așa cum a fost în trecut producția din 1991, ce a avut-o în prim-plan pe Christina Ricci. Producția Netflix este, de fapt, despre Wednesday și aventurile ei la Nevermore. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net