Așa a jucat Victor Dorobanțu, din superproducția Wednesday, rolul „Mânuței”

Ultima actualizare:

Wednesday este unul dintre cele mai populare seriale difuzate de platforma de streaming Netflix, în acest moment. Serialul a fost turnat inclusiv în România, fiind distribuiți și actori autohtoni, alături de staruri de la Hollywood, sub bagheta legenadarului regizor Tim Burton.

Figura principală a producției este Wednesday, fiica celebrei familii Addams, interpretată de Jenna Ortega. Unul dintre membrii consacrați ai familiei „horror” este „The Thing” sau „Mânuța”, o palmă care „aleargă” de colo-colo, cu ajutorul degetelor, pentru a-i ajuta pe eroi. În serialul Wednesday, rolul Mânuței este interpretat chiar de magicianul Victor Dorobanțu.

Multe persoane au crezut că palma este o animație computerizată, dar Netflix a publicat un set de fotografii realizate pe platourile de filmare în care se poate observa cum a „interpretat” Victor Dorobanțu. „Dacă și voi erați la fel de curioși ca și noi, acesta este răspunsul”, este titlul postării de pe contul românesc al Netflix.


Reacția lui Victor Dorobanțu nu a întârziat să apară. „Nu știm care este raspunsul, și poate unii chiar sunt curioși, dar poate aflăm de la paginile Netflix din alte țări sau alte mari publicații din US care au menționat și numele actorului out of respect”, a scris Victor Dorobanțu, aparent dezamăgit de faptul că nu a fost menționată și identitatea sa, în postare. Ulterior, comentariul a fost șters, deși foarte mulți utilizatori i-au răspuns cu felicitări pentru reușită.

Îmbrăcat într-un costum special, de culoare albastră și dotat cu senzori, adaptat încât palma să pară că este secționată de la încheietură, el a fost camuflat, corpul său fiind eliminat, la montaj. 

Astfel, Victor Dorobanțu a fost nevoit să găsească poziții foarte incomode pentru a facilita mișcările „Mânuței” prin fața camerelor de filmare.  „Victor a fost distribuit ca actor, nu e doar o mână pentru mine. El e personaj complet. Are o structură și o expresivitate și o emoție a mâinii, o tipologie pe care o simți când o vezi chiar dacă nu o descrii în detaliu în cuvinte. E foarte expresiv, are o foarte bună mobilitate și coordonare a mâinii și a înțeles foarte bine ce înseamnă să faci actorie prin mâna ta”, a declarat Tim Burton, într-un interviu acordat Urban.ro

Wednesday este o comedie americană de groază, creată de Alfred Gough și Miles Millar, bazată pe „universul” Familiei Addams, creat de Charles Addams. În rolurile principale ale noului serial sunt Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Christina Ricci, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter Doohan, dar și actori români, precum George Burcea, care îl interpretează pe majordomul Lurch.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net