Așa a jucat Victor Dorobanțu, din superproducția Wednesday, rolul „Mânuței”

Wednesday este unul dintre cele mai populare seriale difuzate de platforma de streaming Netflix, în acest moment. Serialul a fost turnat inclusiv în România, fiind distribuiți și actori autohtoni, alături de staruri de la Hollywood, sub bagheta legenadarului regizor Tim Burton.

Figura principală a producției este Wednesday, fiica celebrei familii Addams, interpretată de Jenna Ortega. Unul dintre membrii consacrați ai familiei „horror” este „The Thing” sau „Mânuța”, o palmă care „aleargă” de colo-colo, cu ajutorul degetelor, pentru a-i ajuta pe eroi. În serialul Wednesday, rolul Mânuței este interpretat chiar de magicianul Victor Dorobanțu.

Multe persoane au crezut că palma este o animație computerizată, dar Netflix a publicat un set de fotografii realizate pe platourile de filmare în care se poate observa cum a „interpretat” Victor Dorobanțu. „Dacă și voi erați la fel de curioși ca și noi, acesta este răspunsul”, este titlul postării de pe contul românesc al Netflix.


Reacția lui Victor Dorobanțu nu a întârziat să apară. „Nu știm care este raspunsul, și poate unii chiar sunt curioși, dar poate aflăm de la paginile Netflix din alte țări sau alte mari publicații din US care au menționat și numele actorului out of respect”, a scris Victor Dorobanțu, aparent dezamăgit de faptul că nu a fost menționată și identitatea sa, în postare. Ulterior, comentariul a fost șters, deși foarte mulți utilizatori i-au răspuns cu felicitări pentru reușită.

Îmbrăcat într-un costum special, de culoare albastră și dotat cu senzori, adaptat încât palma să pară că este secționată de la încheietură, el a fost camuflat, corpul său fiind eliminat, la montaj. 

Astfel, Victor Dorobanțu a fost nevoit să găsească poziții foarte incomode pentru a facilita mișcările „Mânuței” prin fața camerelor de filmare.  „Victor a fost distribuit ca actor, nu e doar o mână pentru mine. El e personaj complet. Are o structură și o expresivitate și o emoție a mâinii, o tipologie pe care o simți când o vezi chiar dacă nu o descrii în detaliu în cuvinte. E foarte expresiv, are o foarte bună mobilitate și coordonare a mâinii și a înțeles foarte bine ce înseamnă să faci actorie prin mâna ta”, a declarat Tim Burton, într-un interviu acordat Urban.ro

Wednesday este o comedie americană de groază, creată de Alfred Gough și Miles Millar, bazată pe „universul” Familiei Addams, creat de Charles Addams. În rolurile principale ale noului serial sunt Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Christina Ricci, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter Doohan, dar și actori români, precum George Burcea, care îl interpretează pe majordomul Lurch.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu png
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
iordache si bulimar jpg
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Sergiu Costache dur la filmari Clanul  jpg
cub Bia Khalifa png
ioana cosma (4) jpg