Explozie de filme bune de Crăciun pe platformele Netflix, Amazon Prime, Apple TV, Disney+ și HBO

Cu siguranță, ai și tu o listă de filme bune de Crăciun, pe care îți place să le urmărești alături de cei dragi. Unele dintre aceste pelicule au devenit de-a lungul timpului adevărate filme cult. De la Singur acasă și până la Love, Actually, o comedie sau un film romantic sunt alegerile ideale pentru o seară perfectă, de sărbători.

Filme de Crăciun. Sursă foto: Unsplash
Filme de Crăciun. Sursă foto: Unsplash

Vrei să vezi niște filme bune de Crăciun, dar îți dorești ceva nou, fresh, care să te țină cu zâmbetul pe buze în fața televizorului sau a laptopului? Atunci îți facem câteva recomandări de filme noi, de pe cele mai importante platforme de streaming din lume: Netflix, Disney +, HBO, Apple TV + și Amazon Prime.

Citește și: Cum arată casa din «Singur acasă», după 30 de ani. E complet schimbată

Filme noi de Crăciun. Ce poți să vezi în 2022?

Începând cu Netflix și până la HBO, acum îți poți crea singur propriul festival de filme de Crăciun. Se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă, iar un film bun este cea mai bună metodă de relaxare în această perioadă. Pregătește ciocolata caldă, gustările, cheamă-i pe cei dragi, iar noi venim cu lista de recomandări.

Vezi și: Acesta este topul celor mai vizionate filme de Crăciun ale tuturor timpurilor. Ce loc ocupă «Singur Acasă»?

Iată câteva filme lansate în 2022 și află unde le poți urmări acum.

1. Falling for Christmas / Crăciunul cade la fix - Netflix

Îndrăgita actriță Lindsay Lohan a revenit în forță, după niște ani în care viața ei personală și cariera au fost un haos general. Se pare că bucuria fanilor este una uriașă, căci filmul a urcat rapid pe locul 1 după ce s-a lansat pe platforma Netflix în data de 10 noiembrie 2022. 

Lindsay Lohan o interpretează pe Sierra Belmont. Bogată, moștenitoarea unui veritabil imperiu financiar, abia s-a logodit, când suferă un accident și își pierde memoria. Așa îi iese în cale Chord Overstreet, un bărbat modest, muncitor și... foarte atrăgător! Află ce se întâmplă cu cei doi urmărind filmul pe Netflix, de Crăciun.

2. Spirited - Apple TV +

Este o comedie spumoasă și spune clasica poveste scrisă de Charles Dickens, daaar.... de data aceasta fantoma este cea analizată, în locul lui Scrooge. Cu siguranță, Will Ferrell și Ryan Reynolds te vor face să râzi cu lacrimi de Crăciun!

3. Disenchanted - Disney +

Este continuarea mult așteptată a filmului Enchanted, lansat în anul 2007. De data aceasta însă, avem parte de o răsturnare de situație care îi va ține cu sufletul la gură pe fanii personajului principal feminin. Va fi oare un final ca-n basme sau se transformă totul într-un coșmar?

4. ‘Something From Tiffany’s’ - Amazon Prime Video

După atât de multe aventuri, râsete și fantezie, coborâm puțin cu picioarele pe pământ și ne umplem sufletul cu emoție. Something From Tiffany's este unul dintre cele mai bune filme de Crăciun și reprezintă o ecranizare a unei cărți îndrăgite. Pelicula spune povestea lui Rachel, o tânără a cărei vieți este complet dată peste cap după ce primește un cadou neașteptat.

5. Un mister de Crăciun - HBO 

Niciodată nu strică o doză de mister! Este unul dintre acele filme de Crăciun care te ține cu sufletul la gură, până când personajele deslușesc toată povestea încâlcită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net