Secretul sinistru al serialului Wednesday, dezvăluit de Jenna Ortega. Fanii sunt revoltați!

Ultima actualizare:

După succesul răsunător al serialului Wednesday, filmat și în România, cu actori autohtoni în distribuție, echipa de producție s-a trezit în mijlocul unui scandal monstru, fanii fiind dezamăgiți, la aflarea unui secret bine păstrat.

Jenna Ortega, 20 de ani, actrița care a interpretat-o pe Wednesday Addams a acordat un interviu publicației NME.com, în care a scăpat un detaliu ținut secret de echipa de producție și de colegii actori.

Aflată pe platoul de filmare, posibil chiar în România, Jenna Ortega urma să pună în scenă momentul dansului, a cărui coreografie o realizase chiar ea. „Am făcut singură coreografia. Nu sunt o mare dansatoare, e clar pentru toată lumea. Alesesem piesa(n.r. melodia Goo Goo Muck a trupei The Cramps, din 1981), cu aproximativ o săptămână înainte și am încercat să iasă cât mai bine. A fost aiurea, pentru că era prima mea zi, infectată cu Covid”, a spus, dezinvoltă, Jenna Ortega, pentru sursa citată.

Reacția i-a uluit și pe jurnaliști, dar Jenna nu a avut o problemă să detalieze episodul sinistru, fiind clar că toți cei care au văzut respectiva scenă habar nu aveau că ea, de fapt, avea Covid, colegii de platou fiind expuși în fața Sars Cov 2.

Da, a fost ciudat. De obicei, când mă îmbolnăvesc, ceea ce se întâmplă rar, nu am cine știe ce simptome. Aveam niște crampe musculare, doar, dar senzația era de parcă fusesem lovită de tren și că un spiriduș mi-a rămas în gât și își înfige ghearele în esofagul meu. Mi-au dat niște pastile, între cadrele filmate, întrucât așteptam rezultatul testului”, a mai povestit Jenna Ortega pentru sursa amintită.

MGM, compania care a produs serialul, a confirmat pentru NME.com episodul și au menționat faptul că actrița principală a fost carantinată până când s-a însănătoșit, iar testul Covid a fost unul negativ. „Le-am sugerat să refacem scena, dar nu a mai fost timp. Probabil că mi-ar fi ieșit mai bine”, a mai spus actrița.

Informația nu i-a impresionat pe fani, ci i-a înfuriat la maxim. recațiile negative au început să vină în valuri, reproșurile făcând referire la inconștiența acesteia și la lipsa măsurilor de protecție a actorilor din distribuție. Comentariile sunt mai mult decât justificate, ținând cont de faptul că Jenna Ortega a ignorat simptomele și a continuat să filmeze, iar echipa de producție a acceptat acest lucru.

Acesta nu e un moment demn de aplauze, așa-i? Nu are nici o legătură cu perseverența și munca grea. De ce nu a fost trimisă direct acasă, pentru că i-ar fi putut îmbolnăvi și pe ceilalți!”, s-a revoltat un fan, pe rețelele de socializare.

Cei care aplaudă scena dansului nu sunt sănătoși. Unde e etica? Nu ne mai protejăm și nu îi mai protejăm nici pe cei din jurul nostru”, a transmis altul. 

Nu se știe, încă, dacă scena respectivă a fost filmată în România sau dacă ceilalți actori de pe platou ar fi fost îmbolnăviți. Evident, curios este și de la cine a contactat Jenna Ortega virusul. În scena respectivă, se poate observa că apare și „The Thing” sau „Mânuța”, rolul fiind jucat de românul Victor Dorobanțu. Nu știm dacă el a fost pus în pericol, vreun moment, întrucât colegii de platou ai Jennei Ortega nu comentează absolut deloc întâmplarea.

Totuși, într-un interviu acordat de Victor Dorobanțu publicației Adevărul, acesta a spus un lucru interesant, fără legătură cu episodul Covid, de pe platou, dar care poate da un indiciu despre locul în care s-a întâmplat. „Eu nici măcar nu am ieșit din România până la lansarea din LA“, a declarat Victor Dorobanțu. Cum el, sau mâna sa, mai precis, apare în cadrele scenei dansului, putem să banuim că episodul s-a petrecut în România.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net