De ce nu se va mai filma la noi în țară sezonul 2 din „Wednesday”. Tim Burton, foc și pară pe România?

Serialul „Wednesday” a uimit pe toată lumea cu îmbinarea elementelor de SF cu magie, horror, crimă și accente polițiste. După 8 episoade, românii speră la mai mult și nu numai noi, ci oamenii din întreaga lume. Dacă sezonul 1 s-a filmat în România și a reprezentat un real succes, sezonul 2 se pare că va fi filmat într-o altă locație. De ce? Tim Burton ar fi, se pare, extrem de dezamăgit de România.

Tim Burton a văzut locurile din România ca fiind perfecte pentru filmarea producției „Wednesday”. Cu toate că serialul a avut un succes răsunător și turismul din România a fost extrem de promovat prin intermediul lui, în ultima perioadă, se pare că Burton nu plănuiește să pună pe picioare sezonul 2 la noi în țară. 

Tim Burton s-a simțit „furat” de români

Pe TikTok este isterie totală de când cu serialul „Wednesday”. Milioane de oameni din întreaga lume distribuie, pe platforma de socializare, numeroase videoclipuri despre producția Netflix. 

Fie că este vorba de actori, de locurile din România în care s-au filmat scenele cu pricina, de make-up-ul Jennei Ortega sau multe altele, e clar, este vâlvă mare. 

Tot pe TikTok au apărut și anumite informații legate de producția „Wednesday”. O tiktokeriță pe nume Florentina Delea a postat un clip video în care a vorbit despre dezamăgirea lui Tim Burton vizavi de România. 

„Datorită faptului că acest serial a fost filmat în România, țara noastră a primit de 1.000 de ori mai multă expunere decât a primit vreodată ministerul turismului, până acum. Din păcate pentru noi, românii care au lucrat la acest studio au ales să-l țepuiască pe cel care a fondat filmul.

O cameră care costa, în mod normal, 300 de euro, a fost închiriată cu mii de euro, iar facturile au fost de zeci de mii de ori mai scumpe. În condițiile acestea, Tim Burton a decis să mute sezonul 2 într-o altă țară. Potrivit zvonurilor, în Bulgaria sau Ungaria”, a spus tiktokerița, pe rețeaua de socializare.

Citește și - Starurile din Wednesday se despart cu greu de România. Ce a comentat Gomez Addams despre părinții români

Internauții au reacționat imediat și au lăsat, la postarea ei, fel și fel de comentarii.

„Totuși, sunt doar niște zvonuri…Până nu anunță el, haideți să nu mai credem tot ce se zvonește / Am avut și noi o șansă dintr-un milion să audă atât de multă lume de România! Mai ceva ca la lotto! Și noi ce am făcut? Tipic…🤦‍♀️ / Să zică mersi că nu le furăm combustibilul din rezervoare sau recuzita de la filmări! 😅”, au fost câteva dintre comentariile internauților. 

Sezonul 2 al serialului va avea premiera în 2024

Deși toată lumea se aștepta ca sezonul 2 să apară mult mai repede, se pare că va avea premiera de-abia în anul 2024. Pentru sezonul 1, s-a filmat timp de 8 luni, potrivit informațiilor oferite de actorii români care au participat la producție. 

Cu siguranță Tim Burton pune pe picioare un scenariu nou, cu provocări noi pentru personajul principal, Wednesday Addams, așa că sperăm doar că va merita așteptarea. Jenna Ortega sau Tim Burton nu au făcut, încă, nicio precizare cu privire la data lansării sezonului 2 și nici la locațiile în care se va filma. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net