Catherine Zeta Jones, strălucitoare pe covorul roșu: „Mai târziu voi spăla geamurile, acasă”

Ultima actualizare:

Catherine Zeta Jones are un final de an încărcat. Abia ce s-a lansat superproducția Wednesday, realizată și difuzată de Netflix, în care o interpretează pe Morticia Addams, că actrița a pășit, din nou, pe covorul roșu. De această dată, Catherine Zeta Jones a participat la premiera unui alt serial în care este distribuită, produs de Disney.

Catherine Zeta Jones joacă în două seriale produse de platforme de streaming concurente
Catherine Zeta Jones joacă în două seriale produse de platforme de streaming concurente

Este vorba despre serialul „National Treasure: Edge of History”, mai precis, „Comoara Națională: La limita istoriei”, produs de Disney și care este o continuare a seriei celebre de filme de aventuri, cu același nume, în care Nicholas Cage și Jon Voight au roluri principale.

Noul serial va fi lansat pe 14 decembrie, pe platforma Disney

Așadar, Catherine Zeta Jones interpretează roluri în două superproducții realizate de platfomele de streaming concurente Netflix și Disney. Vedeta a comentat momentul spunând, printre altele „there’s no business like show business”, adică „nu există afacere mai strălucitoare decât lumea spectacolelor”. Totodată, într-o notă ironică, după ce și-a lăudat prestația și prezența fabuloasă pe covorul roșu, în Hollywood, California, Catherine Zeta Jones a adăugat: „Mai târziu voi spăla geamurile, acasă”.

Dacă serialul Wednesday se bucură de o audiență senzațională pe Netflix, „National Treasure: Edge of History” va fi lansat pe platforma Disney, începând cu data de 14 decembrie 2022. 

Catherine Zeta Jones, soția celebrului actor Michael Douglas, pare să ia o pauză, la final de an, pe pagina ei din portalul IMDB.com nemaifiind specificat nici un proiect în derulare. Și soțul ei a încheiat filmările pentru două proiecte, Michael Douglas urmând să apară într-o producție Apple.

Cel mai așteptat film în care celebrul actor de 78 de ani este distribuit e în post-producție și va fi lansat în 2023. Este vorba de un film din universul Marvel, un nou episod al Ant-man, numit „Ant-Man and the Wasp: Quantumania”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net